Wednesday, November 25, 2009

Cantik Gila

Apa yang cantik gila???
Baju2 yang dipamerkan sempena Islamic Fesyen Festival??? (YUP sangat cantik)
Kereta yang menjadi objek pose saya - Naza Maserati ?? (YUP jatuh centa tau)
Model yang sedang pose ?? (HARUSLAH cantik jugak)
hahahahhah..
saya skrg di KL..isnin petang sampai di sini...selasa pagi ke Putrajaya...
Majlis penyampaian anugerah - UniMAP menang laman web terbaik...(nombor dua)..
petangnya berjumpa abg sarjan (suami tersayang kak SYABAR)...
mengambil tudung yang dipesan untuk dipakai masa dinner malam ni...
terus dibelanjanya saya makan di Nasi Ayam Chee Meng Jalan Bukit Bintang...
sepinggan kueyteow kungfu dan barli suam..sedangkan abg Sarjan minum air asam boi je..
tak adil gitu tau...KAK MIN..please bgtau abg sarjan tq bebanyak....huhuhu..
tak syok ahhh kita makan org lain bayar.....tq so much ye kak...
Malam semalam saya ke JW Marriot...Ismic Fesyen Show yang dihostkan oleh Yayasan Tuanku Syed Putra..saya jadi penyambut tetamu cum in charge media..alhamdulillah turn out memang ramai...bila semua dah masuk dewan..saya pun sempat la berposing di kereta ni..gila cantik...berkenan tak hengat....tapi nak buat camne...takdak rejeki nak beli kan....hehehheh
semalam banyak gak org2 glamer yang hadir...
artis yang menyanyi Yuna, Nurul n Black lady (gila sedap sora dia)...
tetamu ada Hans Isaac (hensemmmmmm sangat)...ahmad idham n wife...ada Aziah Jasmin Azizul (ex tv3 newscaster) yang sangat jelita...ada camelia jugak...tapi den segan nak pi pose2 dengan depa...huhuhu...jika semalam bekerja...
malam ini plak jadi guest...duduk, menikmati hidangan sambil menjamu mata ngan fesyen2 yang cantik2....hurmmm...sapa la pulak artis2 malam ni yer....
yeayyyy...esok nak balik...dah kangen bangat dengan alesha n aisy...
memandangkan alesha kena tinggal di umah pengasuh...jauh dari umie n papa...
so umie belikan alesha sepasang baju...hadiah sebagai tanda minta maaf sebab terpaksa tinggalkan alesha dengan org....sorry ye sayang....
" Sedih ni..achik msg semalam...abah msg achik bgtau..abah n bunda try to msg me so many times tapi tak dapat delivered...what's wrong with my hp??? huhuhuu "

12 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

mmg cantik model tu. dah nampak kurus dah. lagi few mth mesti leh kembali ke berat asal usul kan..=D

p/s: mama Zara ni jugak yang tak mengurus2..huhuhu..

Diamilikku said...

Lily : hahahahha...thanx for your compliment ok...semangat nak kurus bila org puji2 gini..walau hakikatnya ilusi je semua tu..den tak jugak kurus2...

fazemy said...

Takdela. ok je takdela gemok pun. owhh bestnya g dinner festival fesyen islam.

SYAbAR said...

posing ngancam tu... yg tau tahu status, boleh MENARIK-TERTARIK... Mizan, hati2 bila dah slim balik..... bahaya kot ramai tergoda keayuannya. Hahaha

Kmelya said...

owh owh.. mengapakah dikau kurus.. oh.. oh.. tidak!!!!!

Diamilikku said...

emy : gemok lah tu....hehehhe..best sungguh...baju cantik2 sangat..tapi mahal ya amaaatt...tak mampu nak membeli...

Kak Syabar : huhuhuu...mizan ok..dia tau wife dia sayang dia sorang je...hehehheheh...

Kmelya : hahahahha...kurus la sangat manja oooii...

ietafakyra said...

a'aa laaa...kuwus2222! baguss222... teruskan usaha mu bebeh. *ngeee* ikhlas nih.
p/s mmg blog aku kot yg problem...aku rasa dia tk mau update kat hampa sume. huhuhuuu

Diamilikku said...

ieta : hang pun terkena ilusi optik jugak..mana da kurus weh...duk lagu tu gak...tu lah...sedih aku missed banyak story close frens...

ietafakyra said...

ishh, biaq betoi...amik masa skit kot hg, tapi berat dah turun kan...insyallah boleh nanti!
blog aku ni tak tau nk repair tang mana lagi, puaiiihh dah selak pi mai pi mai, centu gak jadinya... huuhuhuu!

Qistina's Mama n Abah said...

seronoknya keje jalan-jalan...tapi yg tak bestnya tinggalkan buah hati yg 2 org tu..

kere maserati tu cantik sebab model dia yg kat blakang tu cun la...hehehe...

Diamilikku said...

ieta : payah la weh...banyak lemak2 degil..memang susah nak kurus...berat memang turun la...huhuhuh...nak kena pi slim world jugak ni...

Sha mama qistina : jalan2 buat keje...seronok ke?? hurmm..nak shopping apa pun takde perasaan sebab sorang2 n teringatkan org2 yang disayangi di kedah...huhuhu..
kete tu cantik sebab model dia cun...wahhhhh tak leh tido i malam ni duk teringat2 ayat compliment u...tq tq tq

Naddiea said...

sone,kurangkan pakai baju bunga besaq2.insyaallah akan nampak lagi kurus.aku ni pun dh plan nk menguruskan diri lepas bersalin nanti.mcm2 plan dlm kepala ni.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin