Thursday, November 26, 2009

New series of 8275

The first one KBC 8275 - my blue kancil bought by abah...masa mula2 dapat keje...nothing special bout that number...tapi bila tiba saat ditunangkan dengan mr papa...abah choose that number (8275) sebagai hantaran dan mas kahwin..which is 8000 hantaran dan 275 mas kahwin...
so since that..i believe this number will bring us luck n happiness...
lepas dua tahun bekerja...terfikir nak hadiahkan abah kereta...so suruh abah pilih...(dalam hati saya pilih wira aeroback limited edition)...tapi abah fikir panjang...mungkin sebab dia tak nak susahkan saya bayar duit bulan2...end up abah amik Iswara (kete kebal)...bernombor KBP 8275...tapi abah tak guna pun kete tu...lepas dah kawin ngan mr papa...mr papa pun mula menggunakan plat 8275 (our lucky number) pada motornya WQM 8275....last year both of us decided untuk jual KBP 8275 dan hasilnya Spider Blue kesayangan dengan plat KCK 8275...dan hari ini sekembalinya saya dari KL...ada satu series baru 8275....KCP 8275....memang sangat kejutan setibanya dari KL kan...so bertambahlah himpunan nombor2 lucky kami....kata mr papa...untuk Love...happy tak??? tapi apakah ia???
TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!

** Looking forward untuk beli kenderaan dengan plat RM 8275...lagi meaningful kannnnn **

sekarang kat Perlis baru RJ...ada dua abjad lagi RK dan RL sebelum RM...huhuhu..lambat lagi tu...

10 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..apakah KCP 8275 tuh..suspen2x..hehehe

sabrosa said...

kereta juga mpv.hahahha

ietafakyra said...

beb...tak bahaya ke disclose vehicle number in full kat sini?...cam scary ja aku rasa. hmmm...but agak suspen itu "vehicle" wooo, tapi rasa2nya leh joint club aku ka? hehehehe..

Naddiea said...

aku teka keta Exora mizang beli utk hang???betul tak????

Diamilikku said...

Lily : memang sangat surprise...

Achik : Hahahahahahah.....

Ieta : Tak tau lah weh...belum bleh masuk geng hang lagi....

Naddiea : heheheheheh...tunggu na

ietafakyra said...

ala...hhmmm...ingatkan nak tolong tempahkan sticker club kat hg! (even aku sendiri tk masuk club tu...hahahhahaa... nyibuk ja kan!)

Kmelya said...

haha.. dah nampak itu KCP8275 tengahari smalam.. weehuuu.....

Diamilikku said...

ieta : nanti aku join the club baru hang join k...

manja...hahahahahha....syyyyyyyyyyyyyy

Diamilikku said...

ieta : nanti aku join the club baru hang join k...

manja...hahahahahha....syyyyyyyyyyyyyy

TiNiE said...

wuiii saspenss..saspensss

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin