Saturday, November 21, 2009

mrs papa...daughter n son of mr papa


Agak2...kalau saya print gambar2 nih pastu buat kad one happy family ok tak???
hahahah...saya buhsan tak tau nak buat apa....
hari ni ke Perlis...attend wedding my colleagues Shafinaz then terus gi amik alesha kat umah mama dia...terus proceed balik umah..acik kuar plak gi tgk bola then main badminton..
tinggallah saya ngan asiy ngan alesha....
tak tau nak buat apa...layan amik gambar diorang je lah...
gambar aisy yang sangat seksi...tak pakai baju..just pampers je...macam2 memek muka...
senyum...serius...gelak...sinis...
so gerammm tau....
Gambar alesha pulak bertudung litup...


Yang kelakonya...lepas dah save gambar nih..
saya tunjuk kat alesha...ni sape alesha..
terus rampas hp dari saya..pastu duk jerit2 sambil lompat2...
umie, umie, umie....then kiss2 hp lagi...
adoiiii...gambar sendiri dikatanya gambar umie...
memang betullah...anak umie kan...so saya pun tepekkan gambar latest saya n alesha..
sebelah2 nak tgk...hurmmm..sama ke???
tang mana sama ehhkkk...
sy mms mr papa gambar ni...
dia balas...alesha sebijik mcm umie...cute...(Maknanya umie pun cute ahh kan)...tetttttt..
owhh ya tadi abah call...abah batuk sikit...
bonda plak flu sikit...harap2 abah n bonda kuat lah untuk memulakan rukun2 haji....
kawan2 do pray for my parents k....
esok mr papa balik...lusa ptg saya ke KL..
Khamis pg baru balik...jumaat malam mr papa gi Singapore...
ahad pagi saya gi KL balik...so Alesha ngan Aisy terpaksa la bermalam kat umah mama n abahnya...sorry ye sayang...umie n papa keje untuk cari rezeki kita...
PACK...SEMPUT...belum lagi mr papa gi Sea Games...nanti lagilah KELAM KABUT...
adoi...jgn mengeluh suhana...
Semua ni untuk future family jugak kannn....

10 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

sebijik alesya mcm muka akak bila bertudung.. bila besor nanti mesto org kata adik beradik.. hehehehe mcm ida n abah ramai kata adik beradik.. ida byk ikut muka abah...

sungguh pack schedule akak n abag yerkk. sabar ye kak..

Dj Epoi said...

Salam....

Walaweiiiiii Cute bila Alesha pakai tudung tuh!!..
Dulu mula2 Gua kata...muka Alesha ikut muka Bro kita....tapi skank dah terbalik siut .....bila dia pakai tudung....nampak macam muka Mak Dia banyak...huhuuuuuuu

Dj Epoi

ietafakyra said...

a ah..betoi sama. syiokkk aaa! leh jadi adik kakak pas ni, so sone kena sentiasa menten kasi sebaya ngan alesha tau...keeelllleesss!...weh, sian tul schedule hg. sarat!!!

nUrLisDa said...

comeyyy nyee..geam tgk alesya..
nmpak da ciri2 sorg kakak yg baekk n anak yg solehah..

sya doa kn agar kak suhana n family idup bahagia slamanyee...
aminn

Diamilikku said...

eida : adik kaka?? wow i likeeee...hahahhaha...umie nak kena maintain ahh ni...nak kena pi beli SK II skrg jugak...nak maintain muda...hahahhaha...

Bro : tu la...kecik2 semua kata mcm mizan...dah makin membesar memang nampak macam su kan...skrg mizan duk kata..takpe alesha sebijik umi...aisy sebijik papa....hahahha

Ieta : sangat pack kan...sian kat aku..nampak gayanya aku kena cari maid jugak ahhh...tapi nak tinggal kat maid lagi aku tak harap wehhhh....

Lisda : tq dear...semoga kebahagiaan menjadi milik kita semua...aminnnn....

elya said...

comelnyeeeeeeeeeeeeeee.....:D
jom visit my bog tuk tahu teknik2 nk jaga kesihatan lepas ade anak :D

marinahunny said...

mak n anak sama cute.. ;-P

nUrLisDa said...

hehehe ur wlcome..
aminn...

Qistina's Mama n Abah said...

Sue..memang alesha mirip dengan sue. Ke sue ada gambar masa kecik2..cuba letak sebelah-sebelah..tengok..

post la..kitaorg pun nak tengok jugak

Mutiara_Lezz said...

sue..geramnya..tengok senyuman baby..haah la..alesha ni macam ummi..cuma beza alesha tak dak tahi lalat manis tu....heheheheee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin