Sunday, November 22, 2009

I L0ve Y0u...Y0u L0ve Me...


Dailaog ketika aksi ini dirakamkan.....
Alesha : tayang yik tatak....(Sayang Adik Kakak)
Adik : (senyum)...

Alesha : umi....diyam...(Umie Geram)

Ya Allah...kurniakanlah kasih sayang yang berkekalan untuk kedua-dua mereka..
Kau Limpahkanlah rahmatMu ke atas mereka...Jadikanlah mereka anak yang soleh dan solehah..serta sentiasa patuh dan taat pada perintah kedua ibu bapa...Janganlah jadikan mereka anak yang derhaka sebaliknya kurniakanlah mereka rasa kasih dan sayang serta ketaatan untuk kami (ibu bapa mereka) dan sekalian manusia yang ada di dunia...
Janganlah sekali pun terdetik rasa benci di hati mereka Ya Allah...kau kurniakanlah akhlak yang terpuji dan hindarkanlah mereka dari hasad dengki dan rasa iri hati....
Ya Allah..permudahkanlah segala urusan mereka di dunia dan di akhirat...Dan jadikanlah mereka insan yang berjaya di dunia dan diakhirat...Hanya kepada engkau kami bermohon dan kepada engkau jualah kami menyerah....Amin Ya Rabbal Alamin...

**Seronok dengar abah cakap phone dengan Alesha tadi...penuh kerinduan
Dan Alesha tak habis2 dengan ayat...owan pain...(Tokwan Aeroplane)..maktok...hahahah..so sweet la sayang..**




8 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

bijaknya alesha..dh pandai sbut sayang adik kakak yerk. leh jadi kakak mithali nih..amin..=D

Diamilikku said...

lily : yaa...memang pandai sebut...tapi bila time dia geram...dia boleh gigit adik dia jugak tau...sangat membahayakan

Qistina's Mama n Abah said...

Aisy tu dah makin comel la sue..geram tengok. Tapi bagus kan..alesha sayang adik dia..sweet sangat

Orked said...

Same ler macam Aqilah..kalu dia sayang, sayang betul2..tapi dalam sehari kalu x buli Alesya memang x sah..

Naddiea said...

sayang noo adik dia..aku x sabaq nk tgk cemana Harraz ngan baby baru nanti.harap2 loving macam aleesha la jugak.

Diamilikku said...

sha : makin besar kan..baru nampak muka dia..tidak kan ke baby2 dalam pantang lebih kurang je muka...

Orked : budak2 kan..attention seeker...hahahahhaha

nadd : sama2 kita doa nadd...hang kena slalu cakap ngan harraz...bgtau dia akan ada baby...suh dia pegang2 perut hang..kiss2 nanti dia sayang ahh tu

Zarpeno said...

bahasa kena decode lain.ni bahasa macam Da vinci code

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin