Friday, November 6, 2009

Thanx So Much.Alhamdulillah


Saya buat2 surprise je lah ehk.
Hehehe..thanx hubby..sian hubby plan surprise untuk saya..
Tapi saya dah boleh agak dari awal lagi..
Kisahnya..kak syabar msg.."su nanti datang umah akak kita celebrate bday kau malam 2hb tu"..
So saya bgtau kat mr papa..tapi cepat2 dibalasnya malam tu nak gi makan sate kajang kan..
So dalam hati dah boleh agak..mesti hubby buat surprise birthday party ngan budak2 msn dia..
Dan ternyata memang betul..tak surprise tapi terpaksa buat2 surprise..sian diorang kan..
Dah tunggu lama n prepare kek..
Thanx ya Jana, Irnie, Ain, Jijah, BD, Adi, Kecek, Ikhwan, Zafril,
Bani, Faiz n Wife, DJ Epoi, Razman n kawan..Zul n Wife..
TQ sebab raikan kakak korang yg dah tua ni (except DJ Epoi) sebab su pangkat adik dengan bro.

Sungguh sporting mereka ini..tolong mengasuh kedua2 putera puteri saya..
konon2 nak blow candle and make a wish la dulu kan..hehehe..
Malu sebenarnya..tapi tetap terharu..kira boleh tahan loving juga la hubbyku ini ye..

Ish ish ish..tiga batang lilin tu..dah 30 dah usia saya..
aduh..cepat masa berlalu kan..rasa macam baru semalam je sambut ulang tahun ke 17...
hahaha poyos tak?

Bergambar beramai2 tapi tak semua yang ada.
yang lelakinya malu2..hehehe..

Ini plak gambar ngan bakal pengantin..tgh darah manis ni..
kurang dua bulan lagi akan disatukan sebagai husband n wife..
dan ini juga kali pertama irnie (tunang bani) dapat jumpa alesha.bonus dapat jumpa aisy sekali..
selalu duk bising dalam FB je nak tgk alesha..so kali ni lepas geram ahh irnie..
tapi tetap frust sebab alesha dah tak mbam mbam..

Notes 1 : Nadd jgn marah n merajuk tau..aku memang tak nak buat janji nak jumpa sesape..
takut takde masa lapang sebab mizan gi KL pun ada competition..dia paksa aku ikut pun sebab birthday aku je..tak nak tinggalkan aku sambut birthday sorang2..

Notes 2 : Kak Syabar, thanx ya sebab sanggup bersusah payah sediakan mee ketam..
sue memang risau takde masa nak singgah umah akak..tapi sebab masa surprise party ni DJ Epoi dah pesan..kau kena pegi su, kak syabar dah pegi pasar beli ketam nak jamu kau..siap nak buat special desert lagi untuk kau..so su cuba cari masa yang sesuai jugak..thanx for the birthday present..

Note 3 : Bro DJ..tq la sebab sudi datang menjenguk surprise party tu n tq for the hadiah..
tq juga sebab belikan menantu "kerusi rajin"..penuh bonet kete bro..memang nak kena tukar wish cepat2..hahaha

Note 4 : Ita..aku tak ke area damansara..so aku tak caling2 hang..
nanti aku tuntut janji nak bawak aku pi Marche (betul dak aku eja) tu naa..

Nota 5 : tq hubby sayang sebab sudi plan something yang boleh dikenang sampai bila2..
i love you.

7 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

happy belated birthday kak su.. moga kebahagian kalian berpanjangan hingga akhir hayat...

wahh dah leh kuar jejalan yerkk.. heheheh

Dj Epoi said...

Happy belated birthday kak Su yer...kih..kih..kih!!

Baby Lyana said...

Happy Belated Birthday Adik Sue..hihi

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

x pa sone..wpun ada 3 btg lilin yang penting jiwa masih muda. mizan wpun bz masih sempat buat surprise kat hg. ok la tu.

Naddiea said...

sone,aku x merajuk la..

ietafakyra said...

noted. next round roger len wokkeyy!

@>--ummi zahra--<@ said...

sue..hepi belated besday..sori lambat wish..bz sket akhir2 ni..tak sempah nak terjah blog member2..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin