Tuesday, December 28, 2010

Budak Sombong

Alhamdulillah...hari ni last day saya di sarawak..skrg dah bertukar lokasi dari Santubong ke Kuching...tadi ptg sempat singgah perkampungan Kek Sarawak...sopping mopping sket2....esok pagi Insya Allah ke Pasar Satok pulak nak borong ikan terubok masin....best best...lepas tu terus ke airport n balik ke Perlis....tak sabar ok....tak sabar nak balik jumpa budak sombong sorang ni....langsung berlagak tak nak cakap phone ngan saya...eksen..mentang2 la papa entertain baik punya bawak gi jalan merata...terus tunjuk lagak ngan ummi yer...takpe takpe...balik nih siap la kakak kena geget ngan ummi...dah sombong sangat kan....

5 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

hehehe..alesha mogok ngan ummi ker sbb ummi pi jalan sorang2..=p

Yan said...

bukan sombong saje tunjuk boikot tu sbb ummi dia tinggal dia lame..

yan pun aritu sentap.. baru 4 ari qis lepak uma nenek dia.. yan call dia takmo balik.. pastu yan sajela cakap nanti ummi nak p tesco.. bleh eh dia jawap balik.. "ade aku kesah?".. sentap giler den.. ni mesti makcik2 dia la yg ngajor ni..

Naddiea said...

dia eksyen ngan hang sbb hang tinggal dia selalu kot sone.bdk2 mmg camtu lah.macam aku bdk2 banyak ngan aku.apai yg selalu outstation segala.kdg2 depa x heran pun abi dia x dak.huhuhu..mama yg sedih.

yang jauh di sana said...

muahahahahaha...tudia umi...lekaih balik lekaih :D

@e_da said...

hyheheh saje la tu nak bg ummi dia jeles.. kak su happy new year.. moga tercapai azam baru... hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin