Saturday, December 4, 2010

It's Boling Nite bebeh.....


Susulan status saya di FB ...
yang berbunyi :"alesha ajak main boling..masalahnya dia tau ka main boling???? nih semua pengaruh Sukan Asia la ni...takpun nak ikut jejak aunty Syakira Yeoh kot...."
So weekends lepas...kami bawak Alesha dan Aisy main boling..
tapi seperti biasa...aisy setia menghuni stroller..
kakak alesha je yang kemain suka dapat lontar2 bola boling yang beratnya 7kg itu..
walaupun akhirnya ke longkang jua..
tak kisahlah..asalkan alesha happy dapat main boling kan...

Kemain lagi alesha ngan uncle topix...dulu kalau..pantang nampak muka uncle topix (kawan achik)...nangis tak mau2...sekarang nih siap nak berdukung bergelak ketawa semua cukup..
ntah apa le yang uncle manderem tuh..hehehheheh...

Ikut je uncle buat aksi apa pun..terjelir2 lidah semua ikut..
haishh la alesha...tak comel dah tau...*grins*

Berposing sebelum balik di entrance boling...
dah lama saya tak main boling..
baling pun banyak ke longkang..
memang tak leh nak main ngan sape2 lah..
bikin malu je..
setakat ngan family2 takpe lagi...
score dalam 80 lebih je walaupun first balingan strike..hahahhaha..
satu tu je yang strike....:)

6 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

hehehe cute nye lesha main boling..masuk longkang pun xpe lah janji moment indah dgn anak2 dapat di rasa.. ;)

mummy_ayu said...

seronok tu..kuar ramai2 mcm nie..main bowling..best!!!

@e_da said...

bestnya kak...dah lama gak tak main bowling...pandai alesya ek..dah tunjuk minat tu

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak btol riak muka seronok alesha tuh..=D..pndai die ajak main boling ek..Zara skali jek masuk tpt boling itupon just dok tgk org baling sbb pegi ngan sepupu sepapat..gi main sama ngan papa n mama die mmg tk pernah pon lg..=p

rieyana ynn said...

singah sini jap...best.best..main bowlink...;d

Diana said...

wahhh..bestnyaaa!!!aku dah brapa tawun xmain nih, dok terpikir gak nak bawak nisa pi, maybe one day kena pi gak

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin