Tuesday, December 21, 2010

Nak berehat

Mood MALAS...
Hujung Tahun...
Bulan ni baru 14 entry...selalu mesti banyak..
hari ni dah 21 Disember..
gambar banyak story pun banyak..
tapi tuan punya blog malas...
itu je nak maklumkan...
masuk blog kawan2 pun sekadar lalu dan baca saja...
kalau ada mood baru tinggal komen..
maaf ye kawan2...

:(





7 memo menunggu dibaca:

hajarus said...

14 n3... byk jgk tu kak... hjr skrng ni plng byk 8 jer... huhuhu... maksimum punye malas mengupdate... adesss... biler mood cam dl nak mr ni... :(

yang jauh di sana said...

ok lah tu...lalu2 sambey tngok cerita apa ada hehehehehe :p

@e_da said...

memang kdg2 mood macm tu datang kan... ada pasang surut.. take a rest kak su

lily azliyana @ mama zara said...

ye..betul2x..dlm bebrlog ni mmg kekadang ade pasang surutnye..lagipon sejak 2 menjak ni kan kak su bertambah bizi ngan schedule harian..so mungkin tu yg jadik mood berubah tu kot..=p

Diamilikku said...

hajar : dah tu kalau hajar buat entry mesti citer masak2...tention akak tau...

Eta : hurmm...lalu say hi n bye je...

Eida : tu lah pasal eida...ada masanya memang rasa malas sungguh...

Lily : tu pun faktor yang menyumbang jugak..hehehehhehe :)

wati said...

mmg perasan entry su dah tak byk..biasanya ada2 saja citer si comel 2 org tu..ingatkan bz dgn study

Yan said...

a'ahla su selalu yan tak tercatch up... ni sepoi2 bahse jek..

nape ni?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin