Friday, January 21, 2011

Kedah Sejahtera

Kedah pun ada i-city u olss...
jgn tak tahu ok...depan masjid zahir...
alhamdulillah...dapatlah anak2 i merasa gi i-city di alor setar city...
hehehehehehhehehe...
walaupun lampu2 tak sebanyak di i-city..janji ade kannn...
seronok la budak2 ni tgk lampu yang bewarna2 warni walau sekadar lalu dengan kereta je..
almaklumlah org tengah ramai...
next time bila org dah kurang sket kita gi lain yer anak2...

*production story bulan jan baru nak masuk 21...sangat lembssss...tapi takpe last year jan ngan feb cuma ada 9 entry je..nih kira banyak lah kannn...hehehehe*

4 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

ooo..kat sana pun ada i city..ok la tu dr tak de langsung..lama2 banyak lampu2 tu..

yang jauh di sana said...

ni kira dah banyak dah ni...aku kalau tak online 2-3 hari pon aku dh terlepas banyak entry hang....cayalah...:)

Diamilikku said...

ayu : sikit2 je..tak banyak mana pun...just taman kecik tapi cukupla untuk org2 di Kedah bergambar dan merasa keindahan i-city..hehehhe

Eta : tak banyak weh..selalu aku sehari 3 entry (kalau mood rajin) la ni mood malas..gambaq banyak tapi aku yang malas

aramis2177 said...

wahhh...sakan noo loq staq laa nih!! xsabaq kak farah nak blk tgk i-ct versi loq staq nih....yg kat sini pun xpenah pi! jakun dak kami!!!! hehehhee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin