Friday, January 28, 2011

Those Were The Days

Gambar kenangan zaman sekolah.....cer cari mana satu saya? Hehehhehehehehhe

9 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

tak nampak sgt la..

Anonymous said...

owh no, is that me besides che m tuh..sonne gambaq tawon bila nih..muka suci bersih, muda remaja ja sorang2 nih..skrang pakat dok pulun pakai olay nk bg nmpk muka mcm nih balik...hahahahaha..

luvy dovey,

-kirah-

@e_da said...

kak su yg kecik kat bawah tu kan..hehhehe

Diamilikku said...

Ayu : memang ahh..gambar snap balik..bukan scan..heheheh

Kirah : your akees with my sekepuk...tapi dua2 tak cukup korum..hang la tu sebelah che emm sapa lagi...

Eida : hehehehehhe...pandai nya dia...

yang jauh di sana said...

muahahahahahaha...lawak la gambar ni....hempa...tak agak2 amek gambar...sian hat dok minum kat water cooler tu...lama minum pasai nak jgk masuk dalam gambar :D

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

haha pagi2 sone bagi aku gelak sorang2 dlm bilik tgk pic ni. tak leh tahan che em.muka budak2 gila dgn mulut kecik dia still obvious even gambaq re-snap..hang pun sone, cute sgt di depan tu.

mama_iris said...

k..blh bayangkn cmne alesha pakai tudung p skolah nnti..huhu

wati said...

salam...

dulu dan skrg nmpak tak jauh bezanya...boleh cam walaupun gmbr lama...depan sekali duduk heheh

Naddiea said...

sone,aku ka sebelah kirah yg nampak ggtu???burukkkkk wehhhhhhh!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin