Monday, January 17, 2011

Tugasan Luar.....

Saya di Sepang - Angkasapuri - Putrajaya ...
Gambar ni amik pagi semalam...
masa mr papa ngan alesha hantar saya di tepi tol hutan kampung..
menunggu dijemput bas UniMAP...
happy je alesha dapat main tepi sawah...hehehhe...
pagi ni...saya mengiringi dua tetamu dari UniMAP on air di RTM...
selamat pagi malaysia...harap2 semua dipermudahkanlah hendaknya...
petang ni pulak ada soft launch dan press conference di PICC Putrajaya....
once settle majlis terus bas bergerak pulang ke perlis semula..so malam ni baru nak dapat jumpa anak2...rasanya tengah malam lah kot kan...
tapi takpe..berkhidmat untuk negara...
mencari rezeki yang halal untuk anak2....

:)


4 memo menunggu dibaca:

wati said...

salam su...

kita terpandang awak kat buletin utama ahad mlm sekilas je..hehehe

aramis2177 said...

sone ni ghajin gak pi outstation nooo...kira sone mmg kuat +tabah laa.....leh tinggai anak...kalau kak farah jenuh laaa 'bercinta' ....silap2 anak xtera mana..mak dia yg lebey....
btw, raya cina nih kak farah blk loq staq....kenduri kazen kak farah yg tunang ngan kazen sone tuh.....pi kulim x? nanti leh jumpa kat sana....

MariaFaizal said...

Baby Alesha sangat comel!
I like the pic of the three of you.so sweet!!!

Natalia said...

la dtg putrajya tak bitau pun :((

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin