Tuesday, January 25, 2011

Pose Bangun Tido

Kalau mood kakak ok..
Leh aaahh capture gambar mcm ni...
time bangun tido...
kalau tak..merengek...menangis mengalahkan baby..
tak sedar dah jadi kakak dah...
tapi lately nih..memang banyak la alesha bangun tido ngan mood yang cukup baik..
senyum..nak tukar baju ngan pampers pun senang...
mcm hari ni..walaupun mr papa takde gi terengganu...
tapi alhamdulillah...semuanya ok..
kedua2nya kakak dan adik..
memberikan kerjasama yang cukup baik pada ummi....

so pagi ni..a bit busy..ada lawatan kerja delegasi UUM ke UniMAP...
so half day hari ni di luar pejabat...
selagi masih hidup keje tak penah selesaikan...:)
tapi disebabkan keje yang terlalu banyak...
tak sedar masa berjalan kan..
kejap je dah 25hb dah..
lagi 5 hari masuk bulan februari which is bulan anniversary...
wahhhhhssssssss...tak sabar nya...
nak celebrate kat ner la tahun ni ehhhh ..
takde idea lagi nih.......

3 memo menunggu dibaca:

mummy_ayu said...

good girl la kakak..tolong mama time papa gie outstation..

yang jauh di sana said...

february ni besday aku....32 tahun dah :p

lily azliyana @ mama zara said...

kak su..lame giler tk singgah cni..mesti kak su pon tgh bizi kan sbb lame tk update blog..=)

nway, suka tgk alesha skang..dh mula pandai posing kan die..=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin