Friday, January 7, 2011

Mangsa Buli...Call 999 Now !

Nih la sebab2 utama saya tak nak hantar alesha gi school lagi..
Sila perhatikan bulatan hijau-hitam tu...
itulah kesan gigitan Alesha ...gigitan kakak untuk adik tersayang...
adik pun tak nangis...redho je kakak buat...adoi laa....
so saya takut kalau hantar alesha pi taska...
majoriti budak2 kecik sebaya aisy...
adoi laa...kang bermusuh pulak saya ngan mak pak budak2 tu..
sebab nya anak saya duk buat lovebite kat anak depa..
no no no...akak tak suka gaduh2 dik non....
owhh ye...gambar nih jugak saje nak tunjuk wajah terbaru aisy...
selepas dibotakkan buat kali ketiga sejak dilahirkan...
bila kita cakap kat dia...
aisy botakkan ??
dia terus jawab : huh huh huh....(sambil geleng2 kepala).
kalau lah aisy boleh cakap...mesti dia kata...
apa ummi botak2 nih..tak macho la adik...

hahahahahhaha...sabar je lah dik...ummi rimas tgk adik berpeluh2 rambut adik lebat...


**** Hari ni 7 Januari 2011 alesha genap 33 bulan..so Happy 33 bulan untuk puteri tersayang...Daniya Alesha...lagi 3 bulan kita sambut birthday kakak 3 tahun k...dia dah siap request..kakak nak kek princess pakai baju princes...phewwwwwwww(nih semua gara2 tgk haunted mansion lah nih semalam..pompuan tu pakai wedding dress siap crown dia terus cakap..canteknyaa ummi..kakak nak pakai mcm ni lah masa beday to you kakak...***

7 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

Alesha geget adek sbb adek comel sgtlah tuh..hehe..tp sweeetnye si aisy..leh jek die redho kena geget ngan kakak ek..=p

.::Lynn::. said...

sib baik la adik xnangis...

ann @ hatiberbunga said...

bOlat pala aisy kena cukur. hihi..

wah.. bagus nya si adik! REDHA je. ahaks.

Yan said...

shian adik aisy jd mangsa si kakak... dia langsung tak nangis ke??
qis so far takde lgla wat ape2 yg menyakitkan si adik (tak taula kot 'belum' ke hehe).. tp yg selalu jd mangsa ialah qis.. mangsa diragut rambut hehehhe

Diana said...

alololo...sian adik niii...actually kan sone, that's the reason hang patut hantaq dia masuk skolah, sbb believe it or not, dia takkan boleh pukul budak sbb ada cikgu jaga, at least kat skolah cikgu akan tegur and guide dia cara yg betul...and dgn ramai kawan, dia blajar sabar sket...ni pendapat aku la, though aku rasa ramai tak setuju sbb rasa dia kecik lg, but since hang pun kata dia mature for her age, aku rasa no problem utk dia masuk...kadang budak ni bila keluar territory dia, dia behave sket, balik umah buat perangai balik...hehehe

SM79 said...

ala ciannya aisy... x pa sbb kakak dia x nangis... klu org len sure dia balas pa... hehehehhe

happy 33months bezday dear alesha... dh pandai demand yer...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

irsa style cubit dgn rengau. dia mmg dok suka buat baby kat taska. mujuq parents x perasan sgt. anak kita dua style ganas kot. aku rasa nti habih budak2 laki takut dgn alesha kalau hang hantaq dia pi taska

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin