Thursday, December 3, 2009

Entry sementara menunggu entry betul


Quick Tag from Manja Camelya...

A) Snap the picture both inner and outside of your wallet
B) Introduce your wallet brand, price and where you buy :
Guess , RM289 dibeli di Mid Valley Mega Mall..actually beli sekali ngan handbagnya...

C) Take out whatever is inside your purse

i) bankcard
ii) Insurance card
iii) Gambar arwah tok, arwah mama dan hubby tersayang
iv) IC, Lesen memandu..


Finally tag beberapa kawan...
memandangkan lama dah tak mengetag org nih...
so saya nak tag...
1) nadd preggy mommy
2) ieta mom's to mia n dani
3) Eza mommy irsa
4) Kak shaf mom's to lyana the cutie
5) kak tin ibu to PPG's
6) kak Farah mommy's to balqises
7) Kak Syabar yang sedang berhoneymoon
8) Bro DJ yang sentiasa sibuk

That's all......daaaa


8 memo menunggu dibaca:

ietafakyra said...

errkkk! cemana ni...aku budak baru belajar tag mengetag ni...apa yg patut aku wat ni sone oooiii?? pehtu igt dak note hg kat FB pasai high schooll...smpai la pun aku tk reti nk reply2 gak! ihhiihhi....sowwwiii...

Diamilikku said...

hang buat balik entry nih mcm mana yang aku buat...cuma ganti dengan fakta2 dan gambaq pasal purse hang...
tulah pasal..hang nih...aku duk tunggu hang jawab tau....

Naddiea said...

sone,kalo aku sihat aku buat noo..tp kena kemas dulu handbag aku.banyak sampah n tisu2 la..

ietafakyra said...

ooowwwiiii... hmmm... sat, senang2 satgi aku buat. blog dah ok ni tgh semangat nk meronda n mengupdate! kih kih kih... tapi, wallet aku tu ala2 sering bertukar! nak kena buh semua ka... gila koser!!!

Diamilikku said...

Nadd : no worries dear...wallet k not handbag ....

Ieta : bagus..semangat itu yang kita nak...hahahahahha....

aramis2177 said...

ooooohh...dh lama xkena tag!!!harus buat kaaa? huhuh....ok2..i'll try!!!!!makasih dik non!!!

Baby Lyana said...

haruskah? aiyoo

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

dah lama aku x berbelog..i'll do it bila mood aku nak berbelog datang.aku baru baca kat ieta pya blog. bkn main lagi tersusunnya kad dlm purse dia.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin