Wednesday, December 23, 2009

Day Hundred.....*wink*

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala
Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri
Jalan berliku tiada bertepi
Ku percaya tidak sia-sia aku diuji
Demi cinta tersembunyi hikmahnya pasti



Sudah 2 tahun 10 bulan kami disatukan...
tidak sedikit ujian yang melanda...terlalu banyak...
Jika pada luarannya ramai yang melihat kami bahagia...bergembira...
Tapi itu tak bererti tiada duka yang menyinggah...tiada perselisihan yang berlaku..
sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri....
Walau sekuat mana pun ujian...saya bersyukur kerna cinta kami tetap teguh..tetap utuh dan doa saya agar ia terus utuh sehingga denyut nadi terhenti...Sungguh...saya terlalu cintakan lelaki ini...
Saya terlalu kasihkan dirinya yang hadir mengisi ruang kosong hati ini...dan saya jua tahu dan yakin hanya saya dihatinya...kasih dan cintanya pada saya tiada batasannya....
Lantas saya tidak teragak2 menerima lamaran kekasih hati walau hanya dua minggu kami berpacaran....dan sehingga kini kami terus belajar untuk menyintai dan menyayangi sesama sendiri...Saya kira saya yang paling bertuah dikurniakan suami yang sangat penyabar...
sanggup bertahan dengan perangai dan feel saya yang tidak dapat diduga...
Terima kasih sayang...kerana terus setia di sisi diri ini..


Ada hikmah yang pasti...
Sejak mula ku percaya ada cinta
Cinta itu memungkinkan segalanya
Cinta suci yang abadi


11 memo menunggu dibaca:

ietafakyra said...

entry yg sengaja nak menggamit aku ber*wink*wink* di sini!!! ahaakkksss... wei... bila mizan balik?? mai KL aku bg spa session free kat hang, aku ada lagi seround nk perabih! ekekekeke... sauna, full body scrub & thai massage plus free face facial, worth Rm250++. OFFER valid b4 25/12/09... kih kih kih...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

sweetnyer..

suked8787 said...

hari ke 100? Ahaks2....

Diamilikku said...

Ieta : nak bagi tak ikhlas...hampeh...menciiiiiiiiiiii...

Aidavomei : heheheh tq tq..

Suked : ahaks2..tapi berjauhan dong

Naddiea said...

ita,aku nk jugak!!!

hiih..sone,sori noo interframe sat..wahh jiwang sungguh la hang ni sone.kalah aku.takpa..sekali sekala kan...abe mizang baca dak entry hang neh??suh dia baca taw.

Aleeya said...

su..semoga terus bahagia..

hidup ini indah jika segala galanya adalah kerana Allah..

amen..

ietafakyra said...

la sone...betoi! tp dah kena date tu nak wat cemana??? next round 100days bgtau aku ok?? awai22 skit...*ngee*

nadd, hang tk bleh...satgi dehydrate pulak terlebih sauna...hihihihi...relevankah?? tp mmg aku sepanjang preggy tk jejak spa pun. suh hubby tolong urutkan, bleh manja2 skit! *wink*wink*

Diamilikku said...

nadd : hubby pembaca setia aku ok..tiap2 hari bukak..kalau aku tak update satgi dia tanya ahhh..tambah2 duk jauh mcm ni...

Yaya : thanks dear...amin...

Ieta : takpalah...esok pagi2 aku amik flight pi kat hang...lepas habih treatment aku balik....tapi serupa jugak aku amik tretament kat aor terus..rega tiket flight pun ala2 Rm250 kan.....

Dj Epoi said...

Amboooih bahasa hangpaaaaaa!

Cayaqqqqqqqq abis Abg hanpa nooo!!

Baby Lyana said...

hmmmm 100 days yer! tahniah...hihi..awww

Mrs SM said...

100 days.. huhuhuhu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin