Tuesday, November 30, 2010

Upin Dan Ipin

Betul betul betul......

Heheheheheehehehehehe....gi pasar malam alesha merengek mintak upin ipin punya belon....

Dah beli kat kakak beli kat adik jugak...ni juga sebagai ganti ummi terpaksa tinggalkan anak2 gi kl minggu ni...esok pg ummi ke kl lagi...

Nih pun ummi update blog guna handphone...sebab tu entry tak tersusun...main type n post gambar yang ada je...

Gi kl esok alesha dah pesan...ummi belikan kakak toys ok..hurmmm yo lah sayang...belon upin ipin nih pun dah selamat pecah satu...kena kipas....haishhhh...tak sempat bertahan langsung tau....

4 memo menunggu dibaca:

yang jauh di sana said...

aku teringin tngok belon spongebob...qetu ada mintak azhar beli tpi dia segan nak beli...aku nak beli sendiri pon aku segan hehehehehehe....

mummy_ayu said...

anak2 ayu pun selalu minta belon nie...malas nak beli sbb tau tak tahan..so umpan mainan lain..ok.

wati said...

kuat betul penangan upin ipin ni..anak2 sy hari2 dok tngok upin masih x jemu2

ann @ hatiberbunga said...

sama la ngan Asyraf tu..
sibuk nk beli belon.
tapi blum smpai rumah lagi, harus pecah la itu belon.
adeh! membazir sungguh!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin