Monday, January 12, 2009

Award Lagi


Award yang saya terima minggu lepas dari Eida n Jeff...
amik masa sikit yer nak publishkan..
so award nih tak leh dapat gitu2 jer..kena buat keje sikit..
ini syarat2nya..

(1) 'Copy badge' "2008 Cute's 3logger Award" dan letakkan di blog anda.
(2) 'Link'/ceritakan kembali siapa yang menganugerahkan award ini kepada anda.
(3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
(4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
(5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di TAGged.

No (1) DONE no (2) DONE

No (3) FAKTA / HOBI tentang SAYA
  • anak kedua dari empat adik beradik, dua lelaki dan dua perempuan
  • isteri kepada pelari pecut negara, nazmizan muhammad dan ibu kepada puteri yang comel bangat...daniya alesha nazmizan
  • tua dua tahun dari suami saya..i was born in 1979 dan hubby 1981...tapi itu bukan penghalang kasih sayang kami berdua..
  • bercinta sebulan, bertunang tiga bulan setengah sebelum berkahwin..sangat express tapi itu tidak bermakna kami tidak mengenali hati budi masing2...kami dah kenal hampir dua tahun sebelum bercinta.
  • bekas wartawan Utusan Malaysia yang sangat menyesal sebab berhenti kerja..tetapi kini bersyukur dengan rezeki Allah sebagai PR di UniMAP
  • Suka bermain futsal dan bola jaring tetapi dah lama sangat tinggalkan.
  • Skrg gila bermain badminton walaupun tak selalu tapi rasanya kerap jugak..terbaru bakal menyertai kejohanan badminton tertutup unimap weekends ini..walaupun bakal kalah tapi tak kisahlah..
  • suka makan nasi..tak boleh kalau tak makan nasi..tekak melayu.
  • pemalas nak basuh baju..lipat baju...iron baju..nasib baik dapat hubby yang rajin dan suka buat keje2 itu
  • sangat suka MEMASAK..yessssza
No (4) Pilih 10 blogger cute
  1. kak shaf
  2. kak farah
  3. kak maria
  4. kak tinie
  5. nadd
  6. ann
  7. cik tinta
  8. awek jenglot (zara)
  9. My Aishah
  10. MariaHunny
Sekian Terima Kasih..
kepada yang lelaki maaf yer..saya dah decide cute untuk perempuan jer..ada lelaki yang cute..tapi anda lelaki2 teman blogger saya semuanya macho bukan cute...hahahahahahha


6 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Oh wow! Award + Tag.I'll do my best Sue :)Untung Sue dapat hubby yg nak bantu basuh plus lipat baju.Akak pun despise giler buat perkara nih. But I have no choice my dear.Have a great day.

Aleeya said...

pasni silap2 su lak jadik pemain badminton negara he he

marinahunny said...

hehehe..dpt tag, kena wat terus ni. kalu x nanti x cute las..hehehe

Dj Epoi said...

Gua ra.sa Gua Cute heheheheheheh

Anda memang Layak....3 Beranak ponk Cute......

Diamilikku said...

kak maria : hehehhe..untung untung...lalallalala...

Aleeya : tu ayat perli ke sokongan???

MariaHunny : wat jgn tak buat..

Bro DJ : uishhh org rock ngaku cute ker??? slalu org rock maintain rock jer...

MariaFaizal said...

TAG completed :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin