Wednesday, January 28, 2009

Khabar Gembira

Saya tak nak main teka teki..
sebabnya sebelum apa2..mr papa dah hebohkan dulu berita ni pada kengkawannya...
jadi ada ramai yang dah tau..
so kepada pembaca setia blog DIAMILIKKU...
ingin saya khabarkan berita gembira ini..
ALESHA BAKAL MENJADI KAKAK...
ya..Alhamdulillah...saya pregnant semula...
syukur saya atas rezeki yang Allah kurniakan ini...
Dengan rasa OBSES dan KASIH SAYANG yang Teramat pada mr papalah..
Saya diizinkannya untuk mengandungkan zuriat kami berdua untuk kali kedua...pengikat kasih kami sekeluarga...
Usia kandungan masih baru..teramat baru..jadi saya tak nak terlalu OBSES..
bimbang ada apa2 yang tidak diingini berlaku..
tapi saya sentiasa mengharapkan kandungan ini selamat hingga ke akhirnya...
Pinta saya pada teman2 sekalian..
doakan yang baik untuk kami sekeluarga...
dua minggu lagi penentu kandungan ini Selamat atau Tidak...
ini mengikut scan yg doktor buat semalam...
jadi saya benar2 mengharapkan doa dari kawan2 sekalian...
semoga ada rezeki untuk kami menambah bilangan anak tahun ini..
amin...

**Saya tak nak marah..or layan komen2 yang menyakitkan hati..tak baik untuk kandungan saya kannn**

**FREE PALESTINE**

20 memo menunggu dibaca:

Baby Lyana said...

Tahniah! Akak doakan semuanya selamat..Jangan layan benda2 emo ni..tak baik.. maka, tepatlah tekaan akak aritu kan? Cuti bowling, badminton segala la nampaknya.. heheheheh

alamak, sone dah bergerak pantas..akak la lambat lagi nak kejar ketapi ni...ishh

SYAbAR said...

Ha.... firasatku benar belaka. Alhamdulillah dan suksess sepanjang 9 bulan 10 hari akan datang. AMIN

Naddiea said...

sone dearie..alhamdulillah hang peknen lagi.seriusly i'm really2 happy for you.lantak la ngan komen orang yang dengki lagi busuk hati itew.yang penting ummi aleesha peknen lagi.hihihihi....

hang take care taw..jgn angkat benda2 berat plus jangan berat2kan minda hang ngan benda2 remeh temeh.

hopefully dapat boy pulak.anyway bile EDD weh?

zami said...

tahniah!!! kaktini teka pun betul hehehe..ala, pompuan kan nak nak yg bersomi dan OBSES dgn suaminya *sapa la tak obses ngan laki sendiri kan*...buatan mrpapa menjadi..hahahaha

*SiRibenMerah said...

yeayyyyyy.. ayang nak baby boy lak.. hahahaha =P~

Syazwan Yazid said...

hoyeh! uncle jenglot dapat anak buah baru la nanti...huhu!

ei_da.. said...

ALHAMDULILLAH SYUKUR.... tahniah kak su.... jaga kesihatan tau... byk2 rest.. jgn heavy keje cam aritu lg tau... cian kat baby.... nti cepat aleysha dapat kawan.... muahhhhhh kiss tahniah buat kak su.... hehhehe

Diamilikku said...

To Semua : Thanx So Much..memang betullah..ramai yang dah teka betul..cuma saya je yang tak berani nak buat announcement..bukan semua yang kita tulis ada orang suka kan...nanti ada plak yang mendoakan tak baik..saya sangat takut.....

Dj Epoi said...

Dah ramai...yang dok Puji SONE.....

Dj Epoi sekadar tumpang berbangga ngn MIZAN....
Bro ....Wa Caya Lah Lu.....
You Do.....Good Job heheheeheh....

Gua doakan agar ALESHA dapat adik BOY......

Dj Epoi
Free Palestine beb!!!!

Diamilikku said...

Bro: Mizan kata bro boleh masuk raja lawak 4..komen bro buat kitorang gelak....next year gi try ehkkk..confirm kitorang afundi

vanillachoc said...

wahhhh~ c0ngrate k.sue!
huhu! muge2 b'tambah ceria la hari2 yg mndatang k..???
ta8 care slalu... huhu!
besh2! =)

Cik Jah said...

waaa bestnya...tahniah wei...semoga hang dan baby sehat smpai selamat melahirkan. doakan aku pun joint da club this yr eh.hehehe kuota aku ada lagi 2 daaa...

SYFNS said...

congratz. maklang nk dpt baby lagi. hehee

Anonymous said...

Tahniah Sue! Keep it up! hahahah...
Dah bape hari ni aku tak masuk intai blog ko, ade isu hangat na...langau@lalat...terlebih cabul mulut die eh..ramai dah org marah dengan komen 'tanpa nama' ni...

tapi aku pun penah hantar komen2 kat ko tanpa nama gak nih..yelah aku takde blog lagi..bila click kat 'Tanpa Nama' jer yg komen ni mau dihantar..tapi aku nak declare kat sini aku ni bukan la si 'langau/lalat' eh..anak jati johor aku ni! hahaha..nasib ko la langau..

ok..bykkan sabar. nnt aku carikan 'pemukul lalat' arwah tok aku dulu ye...

Farhana@UK

Dj Epoi said...

MAAF GUA....!!!
Buat Sue & Mizan......

Sorry tentang apa kejadian yg berlaku nih....
Gua baru perasan malam nih!!!!
Gua buka juga blog2 nih hari2... tapi ...sekali lalu jer la....
memandangkan Gua amat cbuk sekarang nih......
Izinkan Gua kat sini....

Buat Yang tak Bernama!!!!!!
Aku tak pernah kenal ngn Kau...dan kau tak pernah kenal ngn kau!!!!

Gua harap benda2 yang lepas nih jangan la berulang lagi!!!!!
Tak payah la nak susah2 masuk kat blog orang dan tinggalkan mesej2 macam nih......

Gua tak pernah!!! Dan tak pernah Hingin nak ganggu masaalah peribadi orang..

Jangan Sampai Gua carik Lu !!!!!!!
Gua harap Lu paham!!!!

waNny said...

CONGRATZ to KAK SUE and BRADER !!! :D

Diamilikku said...

Farhana...aku winduuuu kat ko...
akhirnya aku tau jugak sape tanpa nama ni...(Bukan lalat tau) ni tanpa nama yang memberikan komen baik2..sebelum ni aku duk recall sapa kawan2 aku yang ada anak dua..hahahahhaha...tq ehhhkk far...

Cik Jah : Insya allah..aku sentiasa doakan..hehehhehehe...

VanillaChoc, wanny SYFNS : Tq ya...doakan kak su selamat semuanya...

Bro : tak yah ahhh emo2...biar ahh dia...satu dia kutuk saya...berpuluh2 org hentam dia..dia sendiri yang carik penyakit kann

AISHAH roslan said...

Salam.
Waa, congrats. hehe.
Pasal komen yg 'kureng' sket tu, pedulikan je.if dilayan, kite gak yg sakit hati ...

fham5579 said...

CONGRATES Sone...tumpang happy for u and kwn2 yg pregnant lagik...thn ni nmpknya byk batch2 kita on the way tambah anak...ni yg wat aku pressure ni...pray for me kay! take care

Diamilikku said...

Kakak : Thanx..memang tak layan pun..tapi saja je nak bikin panassss


Hanim : jgn ahh pressure2..sabaq ahhh..relax..ada aihh rezeki

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin