Wednesday, January 28, 2009

Healthy Heart


Saya cilok ini gambar dari blog KAK SYABAR...
kak sorry ehhhkk amik tanpa permission..
tapi rasanya gambar nih sangat sesuai untuk LALAT aka LANGAU yang visits blog saya dan tinggalkan komen tanpa nama...
apa kata awak ikut tips2 yang ada kat gambar tu..
sebab sekarang saya rasa hati awak tak cukup sihat...
kat dalam gambar itu ada tips bertajuk LOVE..
awak dapat cukup LOVE aka KASIH SAYANG tak??
Saya bukan apa..kesian kalau kawan2 saya ni tak cukup kasih sayang..
tu yang duk sibuk nak kacau org2 yang berkasih sayang...
Salam dari saya untuk ANAK JATI PERLIS..
semoga beroleh kebahagiaan dan kesucian hati dengan tips2 yang ada di sini...
AMIN.

**FREE PALESTINE**

6 memo menunggu dibaca:

Coretan Hati said...

Sue...just ignore je...manusia macam gitu...bior jer dia...jadi langau sensorang....

fazemy said...

Abaikan je org tu..

SYAbAR said...

No hal dik. Kalau kita mahu disayangi, sayangilah insan2 di sekeliling kita. Tawan hati secara HALUS, bukan dengan paksaan dan cercaan. Nabi Muhammad SAW hormatkan orang kafir, inikan kita satu ras dan agama..... Lu Fikirlah Sendiri kata Nabil.

Naddiea said...

sone,jangan layan orang yang x cukup kasih sayang tu.yang penting hang bahagia sesangat ngan family hang.orang dengki memang camtu.biaq pi kat dia.

Diamilikku said...

kak chik : welcome to blogging world...hehehehheheh...

Fazemy : terima kasih ya...terima kasih atas komen..dan juga kunjungan..bertambah sorang lagi kawan...

Kak Syabar : Itulah yang den tak paham..tak pasal2 kan dah ramai duk marah2 kat dia..sendiri cari penyakit la...

Nadd : yup..aku tak kisah pun..tadi tu buat entry sekadar nak bagi kesedaran..sikit pun aku tak marah

*SiRibenMerah said...

cool~ hahahaha =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin