Thursday, January 22, 2009

Tag Handbag

Melawat ke Blog Kak Tini..
Kak Tini buat tag pasal handbag..
tapi kak Tini takde mention sape2 yang kena buat..
lepas tu singgah ke Blog Wanny (AGAIN)
kali nih terus diletakkan nama KAK SU...untuk langsaikan tag ini..
den terpaksa buat..wpun den tak suka org tau apa dalam handbag den...

"What's inside my handbag?"

1. Find a safe quiet place free of significant other, noisy makers, priests, nuns, all things religious and men in general.
Ofis jer..sebab saya duk dalam bilik sorang2...actually dah time balik..tapi saya layankan tag nih kejap..dah 5.30pm dah waktu nih..so tenang ahhhh..ramai dah ca alif butttt


2. Take a photo of your handbag and the contents



My Handbag...dah 2 tahun dah handbag nih..mr papa belikan hadiah selepas beberapa minggu diijabkabulkan...konon2 hadiah kawin..sebab masa kawin takde hantaran handbag semua...ke hulu kehilir...beg nih lah yang saya bawak...sebab besar luas dan selesa..


3. Dump the contents of your handbag in a pile.


Nih Lah khazanah yang ada..tak banyak mana pun...


4. Be brave and explain to your fellow bloggers what lurks inside the handbag.
  • 2 notebook, pen n name kad
  • compact powder, lipstics n kunci kereta
  • pendrive, adaptor hp, dua hp (celcom n Maxis), purse
5. What’s the most important thing in your handbag?
Handphone n Purse

6. What’s the most embarrassing thing in your handbag?
Rasa takde..sebab semua benda keperluan...

7. What’s the smallest thing in your handbag?
Adaptor hp

8. Is there anything illegal in your handbag?
Haruslah takde...

9. Tag others who might want to embarrass themselves:

Nadd
Kak Farah
Kak Maria
Hanim Manan
Sue Muim
Mommy Lyana
Cik Tinta
Awek Jeng
Eida
Aleeya


**FREE PALENTINE**

9 memo menunggu dibaca:

ei_da.. said...

alamak namo den ado jugak.... sama la dua fon maxis senang ngan abah n adik.. celcom senang cal mak n hubby no time limit.. hehehheh

fazemy said...

patutla hendbag besar,,mcm2 ada..haha.

salam kenal..

MariaFaizal said...

Sue,
Kira hutang dulu yea TAG nih (one more yg pics byk2 tu :).

But Sue's handbag very neat & organized. Akak punya handbag kalau punggah, penuh tissue jer ... hahaha

ALUNAN TINTA said...

adooii..tercatat lagi namaku..nati ekk.

KAK LONG said...

salam....jumpa link ini semasa meloncat dari satu blog ke satu blog....nice hand bag.Saya ni hantu hangbag jugak

TiNiE said...

sue...kak tini tu saja2 jer pos gambo handbag, tak tau plak mmg ada tag pasai handbag..hahahha layankan jerla...

*SiRibenMerah said...

umie kne TAG ngan ayang..
sila jawab =P~

aramis2177 said...

Sone ...
yea..yea...i know..i know.....my mistake...nanti kak farah buat naa adik cayang naa....owhh..sungguh ketinggalan zaman kak farah nih!huhuhuh

Naddiea said...

sone,thanks for tagging me.tp cam biasa x dan nk buat.insyaallah ada masa aku buat kay..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin