Monday, March 2, 2009

Alesha With Uncle Hensem


Achik jgn jeles...
alesha ada gambar dengan uncle bani (Atlit 110 meter berpagar negara) kawan papa..
achik takdak...alesha siap gelak2 lagi posing ngan uncle..
puas si Bani ni pujuk alesha nak berdukung..
lambat panas tul anak umie nih..
siap bani dah bengang2 dah...
tapi last2 lewat petang..dapat gak pose istimewa nih...

10 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Uncle Bani nih siapa Sue?
Happy Alesha dgn uncle hensem :D
Biasanya baby Alesha nak dgn Achik & Papa dia jer kan? (and owh Owan too!)

Muahhs + Gegerd Icha!

Naddiea said...

Wah..aleesha pose ngan uncle ensem.anyway,siapakah uncle ensem ini??? ( same question as kak maria)

ammoih suka aleesha amik gambaq ngan orang ensem.cemana kalo orang itu kurang ensem?aleesha mau dak?

*SiRibenMerah said...

sapekah dia neh..
awat ensem tapi ayang tatau lak neh??
ouhhhhh.. ouhhhhh..


*ok.. kem salam kat uncle ensem..*

ALUNAN TINTA said...

epi je gegerd ni ngan uncle ensem..hehe..noti ekk.ngan org len senyum pun sush.

Diamilikku said...

uncle bani nih atlit 110 metre hurdles..kawan papa alesha...

jebatsari (ketua esastera pulau pinang) said...

tajuknya alesye dengan uncle hensem. kenapa bukan gambar alesya dengan abg?

nak beli tak novel tu. kak eita pun suka baca. kelakar katanya. kalau nak, abg uruskan.

Dj Epoi said...

Henseeeeeem..Henseeeeeeeeeeeem!!!

Comeiiiiiiiiiii....Comeeeeeeeiiiiiii

Gibik2 Tuh!!!

Diamilikku said...

JEbat : sebab uncle ensem yang nih susah nak jumpa...

Dj Epoi : hehehehhehe...gibik2 mestilah comei...bakal menantu kann

Zarpeno said...

mesti dia ingat auntie ensem....bukan unlce ensem..

sabrosa said...

hahhaha..xjelez pon okeh..achik da salam ngn dia ngn hafiz hashim dah ritu time p tgk papa lari..tu hafiz hashim kt belakang bju pon dok sama cam ritu gak..huahua..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin