Thursday, March 5, 2009

Do You Really Know Him

Actually tag ini sudah saya layankan di Facebook..masa tu kak shaf yang tag...
so bila bukak blog FHAM..dia sudah tag saya..sebagai tidak menghampakan..saya copy paste jawapan di di facebook untuk siaran di blog....jawapan tidak bertukar ya...yang dakwat merah jawapan dari mr papa....


Here's a chance to see how well you really know your husband/boyfriend/lover. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband/boyfriend/lover to see how right you really are.

1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
- 811, 812, 813, 814 - sports channel (SPORTS aaaa..takkan Spa Q kot)

2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on her salad?
- Thousand Island (Makan gitu Je)

3. What's one food he doesn't like?
- Takde..semua dia belasah makan (Mana nak tau)

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
- Kopi Ais tak pun Nescafe Ais (Kopi Ais aaa)

5. Where did he go to high school?
- SAAS Kajang (SAAS Kajang)

6. What size shoe does he wear?
- Size 9 (9.5 kasut biasa..spike 9)

7. If he was to collect anything, what would it be?
- His Medals...bear2 yang dimenangi di kejohanan2 sukan..tag nama kejohanan sukan (Sama ahhh)

8. What is his favorite type of sandwich?
- Tuna with salads (Tuna/sardin)

9. What would this person eat every day if he could?
- Nasi panas2, ikan masin, sambal belacan n ulam2 yang banyak plus tempe (tempe, ikan masin, sambal belacan)

10. What is his favorite cereal?
- Tak pernah sekali pun dia makan...(koko crunch)

11. What would he never wear?
- Jubah hahahhaha (Jubah jarang pakai..tapi ada ahh)

12. What is his favorite sports team?
- Manchester United (MU)

13. Who did he vote for?
- Tak daftar mengundi pun (Tak penah pun)

14. Who is his best friend?
- Shuk (David Beckham...Gatlin, BD, shuk)

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
- nothing (nothing)

16. What is his heritage?
- tak paham soalan ni

17. What is his favourite colour?
- Red (Merah aaa)

18. What is his habit?
- suka menyangkut baju di kerusi (Gigit Straw..boleh gak sangkut baju)

19. What is he proud of?
- Of course me as his wife n our lil princess alesha (Ada anak aaa...isteri dah memang dapat dah)

20. Lastly, do you think he will read this?
- Yes...

Silalah bandingkan jawapan yeeee....

So..saya dah tag beberapa org di facebook..
skrg saya nak tag beberapa rakan diblog...

1) Eida
2) Kak Syabar
3) Cik Tinta (Kuiz penting nih kalau nak jadi adik Ipar)
4) Cik Zara
5) Maria Hunny
6) Kak Maria

silalah menjawab yer.....

8 memo menunggu dibaca:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah samalah ngan laki akak suka layan sports.

MariaFaizal said...

Aiyak..kena TAG, he he...
Nanti akak dah buat akak roger...

Male species dgn Sports Channels tak boleh dipisahkan!

Kalau Mizan akak tak heran sangat coz dia memang sports man,hubby akak tak turun padang main bola pun but layan EPL sampai tak tido malam :D

ALUNAN TINTA said...

adeh..cmne nak buat neh.xpaham.nak banding jawapan cmne??

MariaFaizal said...

Sweet Sue,
TAG completed! he he..

sabrosa said...

hahaha..silalah menjawab cik tinta..

SYAbAR said...

Sori dik.. baru pagi ni perasan entry kau. Kau la orang pertama yang tag akak dik.

Jawapan dlm blog akak nanti ya. Tunggu!!!!!

SYAbAR said...

MISSION COMPLETE

vanillachoc said...

amboi...
nt zara jwb yer sis....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin