Wednesday, March 11, 2009

Teddy Bear Alesha...

Gambar2 nih semua dishoot oleh uncle Jeng (kawan Achik Alesha)
Banyak sebenarnya..140 keping...
ala2 dah jadi studio mini dah umah abah petang tu...
puas si jeng buat mcm2 nak shoot alesha..
tapi biasa lah..alesha lambat panas...
lambat nak senyumnya...
dalam banyak2 gambar nih dua items digunakan sebagai bahan untuk buat alesha posing..
tapi nan adonya posing grande grande...
posing gitu2 jelah...

Alesha with Baby Bob...Baby Bob nih kakak Tisya yang punya..
actually kisahnya..masa tisya balik sini beberapa bulan dulu...
dia ada bawak balik baby bob nih..peneman tido...
alih2 masa nak balik kl balik terus ditinggalnya..
Biar baby alesha main katanya..
so setiap malam baby bob nih lah yang menemankan alesha tido..
sangat lembut dan comfy..
sebab tu alesha suka...


Alesha with Orked
Patung budak perempuan ni ayang alesha namakan orked...
hadiah dari teman sepejabat saya di Utusan merangkap abang angkat saya..
Keluarga beliau - abg hamden, kak roha dan dua permata hatinya..
datang mengunjungi saya selepas saya habis berpantang...
beberapa helai baju turut diberi sebagai hadiah..
tapi patung ni diberian sendiri oleh anak diorang..airin...
selama nih tersimpan jer..sebab alesha tak berapa pandai nak main lagi..
lately nih je saya bagi alesha main2...
tapi takde lah terer beno dia main..
sebabnya dia lebih suka melasak...
hehehheh...


8 memo menunggu dibaca:

Syazwan Yazid said...

haha! saya lah uncle jeng...huahaha! (macam dah kahwin pulak panggil uncle...huhu!)

fazemy said...

Morning..elokla bg dia teddy bear. Nnti dh ada adik main dgn adik plak yer.

Baby Lyana said...

heheh... kena belajar pose ni.. hehe.. jom join belajar pose dgn kembar dia.. nanti free sket, akak upload gambar2 Lyana tgh pose..

*SiRibenMerah said...

gemokssssss~

MariaFaizal said...

Uncle Jeng's shots are fantastic!
Alesha looks absolutely adorable!

Sorry baby Alesha, today auntie's lappey kaputt & terpaksa tunggu uncle Faizal's lappey (after he completes his report)

See you & Umi tomorrow! Can't wait!

SYAbAR said...

Kesian kat auntie Maria! Pi la rumah dia, sure terubat sedikit kelukaan dik lappy kaput tu... Anak2 kecil kan penyeri kehidupan dalam setiap keadaan.

one said...

thanks for dropped by semalam ek, i appreciated it! selamanya sahabat u ols!

Naddiea said...

alalalaala aleesha gegerd!!!aritu umi talipon untie yer.sorry la tipon antie kaput daaa...tggu ponsor nk beli baru ni.
anyway,makin besar makin geram untie tgk aleesha ni.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin