Tuesday, March 10, 2009

Cute While Crying???

Ciplak tajuk kak Maria..
Kak Maria ada buat entry cute while sulking..
gambar ayesha merajuk n memuncung...
so hari ni saya saja nak tunjuk video alesha konon2 cute..
cute la sangat bila nangis..
dah tu nangis pun buat2 jer...
geram sungguh...suka nangis2 manja lah kiranya...


video

8 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

sukala no...boleh bagi anak teghiyak...takpa takpa..wat lagi..pasal anak tu bila teriak dia comey!!! hahahaha

MariaFaizal said...

Awww...really VERY cute!
Auntie can't wait to see the adorable Baby Alesha this Thursday.Muaaahhhhhh, kisses & more kisses, and more kisses, and more kisses...Mesti baby nangis if auntie does that :D

Be safe & cheers!

*SiRibenMerah said...

neh kalo ayang ada dekat neh.. ada je budak yg kne keluar dari walker tuh.. sbb ayang nak gomoiiiiii dia..
Umie, I miss my doter neh...

Dj Epoi said...

Kriaw.........manja tuh!!!

Dah pandai dah ...nak amik perhatian la ni noooooo!!!

norhisham said...

foon ....
hampa singgah rumah kami dak?
kami malam ni sampai kl

SYAbAR said...

Akak paling suka tengok baby nangis tapi tak keluar air mata. Memang cilik betul mereka ni, cuba alihkan konsentrasi kita hanya untuk dia sahaja.

aramis2177 said...

alololololo......
ni teriak buat2 nih!!!hahahahha..sangat laaa cutenya!boleh lak dia pause - pause tuh....ahahahahha....

ALUNAN TINTA said...

hahaha..ni ngs ke apa cek oii..hehe..comey macam I.hahahahahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin