Wednesday, March 18, 2009

The Hottest Umie....

Do You Think you're HOT???

Of Course i am...the hottest umie sedang memeluk gegerd yang sangat comel dan cute...

Upload gambar kegemaran anda?


Kenapa anda suka gambar ini?
Sebab gambar nih macam menggambarkan saya seorang ibu yang sangat penyayang...sempoi...plus alesha yang nampak macam big gurl sangat2 dalam pix nih...

Bila kali terakhir makan pizza?
Awal bulan tiga..makan di Pizza Hut...tapi nggak order Pizza ya..saya cuma mengorder spaghetti...

Lagu terakhir yg anda dengar?
Sempurna ... Gita Gitawa

Apa yg sedang anda buat selain dari selesaikan tag ini?
Melangsaikan tiga teks ucapan dalam BAHASA INGGERIS....poning dah aiiihhhhh....ada lagi 5 Teks dalam BAHASA INGGERIS nak diselesaikan....jgn masuk ICU dah lah..lotih den mengarang BI...kak maria nak tolong tak??? hehhehehehehe

Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Sone

Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dgn org yg anda tag!

1) One da DIVA
2) SHaRIFaH NaDia
3) Faziatun Hanim
4) Cik Tinta
5) Kak Farah Hasliana
6) Sue Shaari

Siapa org No. 1 pada anda?
Sahabat selamanya...teman kala suka dan duka..antara insan2 yang sering menguatkan semangat saya kalau ada masalah...yang mendorong saya meluahkan kata cinta untuk mr papa..he's a superb fren ever i ever had...

Org No.3 ada hubungan dgn sesiapa?
Ada hubungan dengan cik abe dia ahhh..ada hubungan sedara dengan my sis in law..diorang cousins...

Kata seswatuh berkenaan org No.5
Senior ku dari Sekolah Kebangsaan Taman Uda hingga ke Sekolah Menengah Sultanah Asma..seorang yang agak kalut bila bercakap dan perbuatan...mcm bertih..sangat caring n suka memasak...muka sentiasa manis tersenyum...tak penah nampak masam..sebab tu kak Farah nih awet muda....

Bagaimana dgn org No.4?
Awek adik bongsu saya...bakal adik ipar..(harap2 menjadi ahhhh)...pendiam pendiam pendiam...dalam blog jer dia berani...jumpa saya face to face dia terus diam...hehehehhehe

Siapa org No.2?
My best friends....sahabat dari tingkatan 4..sama2 buat nakal zaman sekolah..sama2 menyimpan kisah CINTA MONYET..nadd darling..aku still ingat TAPON dan A&W....yeszzzaaaaa.....

Bagi pesanan pada org No.6
Sue...since you're pregnant now..and it's still early..so take care of yourself..makan makanan berkhasiat tau...jgn lupa minum susu....hahahahha..nasihat org pandai..sendiri..??? jgn harap daaaa...

Sekian..harap kak Shaf berpuas hati...

12 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Sib baik akak tak kena tag ini. Hutang tag dulupun belum langsai lg...

SYAbAR said...

Memangla la HOTTEST UMMI, untung GEGERD selalu panas dalam dakan UMMI SONE

Diamilikku said...

heheheheh...
kak min..akak jgn sonok sangat...nanti kak tini ke kak maria ke diorang akan tag akak...sebab diorang pun kena tag nih..tunggguuuuu je...

pandai pun akak...sebab tu bukan gegerd je untung..papa dia pun sama...oppsss..terlebih sudah

fazemy said...

Mak2 org zaman skrg ni hot2 je semua. kdg takleh beza mana anak dara mana mak org. cantik2 je:-)

SYAbAR said...

Hiks.... Hiks.... Hiks. Malulah!!!!!

Naddiea said...

sone,hot sungguh mujur x bukak baju jer.hihihi..anyway,aku pun ingat lagi kesah2 kita masa zaman itew.tapon itu sudah pun ada anak satu.hahaha...

nanti aku buat ekk.untuk kak syabar,nanti saya tag akak ek.

MariaFaizal said...

I'm willing to help Sue :D
Banyak nya assignments dik...

And, I'd say not only Ummie yg hottest but the gegerd Alesha is one hot baby too!

So bulat the eyes!Geram!Rindu!

P/S: Bila auntie dapat hug baby Alesha lagi nih?......

Diamilikku said...

emy : ada lagi yang lebih hot....hehehehhe...

Kak Min : apa yang dimalukan :p??

Nadd : yeszaaaa..anak satu ke anak dua beb??? hahahhahahahah..hang tag kak min tau...biaq dia jawab plak...nak gak tgk gambaq hottest Kak SYabar...

Kak Maria : heheheheh..alesha akan ke sana lagi bulan 5 nih...tunguuuuuuuuuuuu....

one said...

kalau bukan mak pun boleh buat kan? huhuhu anyway dear thanks for the kind word, u make my day! kamu juga sungguh banyak membuat aku rasa terhebat! sumpah sokongan kamu juga sangat bermakna untuk aku gagah berdiri!

MariaFaizal said...

Yaay...but 5 months!So long to wait!!!!

Aleeya said...

aku ske nengok gambo ko ngan lesha tu..so cutee

fham5579 said...

weh cemana aku nk wat yg ni..psl kena tag nya 6 org..aku rasa list kwn2 blogger aku semua dh kena tag...gimana sih?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin