Friday, July 17, 2009

Alesha minum Susu...Umie Makan Tomyam

Mr papa sekarang ada di Bukit Jalil...
Petang ni akan menonton sesi latihan Manchester United...esok petang tgk game MU..
malam esok bas kul 11.30 bertolak balik ke Alor Setar...
dan kami akan menghabiskan cuti weekend (Ahad dan Isnin - Israk Mikraj) bersama2...
Alhamdulillah....nasib baik minggu ni free dan takde aktiviti Universiti...
lega den rasa...boleh melepas rindu...
Papa selalu hantar msg..rindu nak mandikan alesha...rindu nak basuh b.o alesha..rindu nak bancuh susu alesha...so balik ni umie nak rest betul2....semua papa yang kena buat termasuk bangun tengah malam...hahahahahaha...so untuk papa tersayang...silalah menatap gambar puteri sedang minum susu...sekejap je yer..habis sebotol...lepas tu kembali aktif bermain...
oowhhh..sangat memenatkan...muka ngantuk dah tu..tapi habis je sebotol..ligat balik bermain...
adoiiiiiiiiii....

Dan ini plak gambar tom yam dan udang goreng kunyit di Padang Besar..dah lama sebenarnya saya teringin...huhuhuhu..tapi mr papa kan sibuk..berjanji je...bawaknya tak pun...
so tadi saya pun membawa diri sendiri ke sana...ditemani beberapa rakan..
memandangkan hari ni jumaat lunch hour agak panjang..so terus je sepantas kilat gi sana..
order nasi putih..telur dadar...tom yam campur..udang goreng kunyit..
ais kacang sebagai penghilang dahaga....alhamdulillah..licin mak buyung ni makan..
sebab memang dah lama teringin...tom yam sangat sedap...pure tom yam Thai okay...
so sesiapa yang nak merasa tom yam sedap meh turun sini..saya bawak gi makan kat padang besar..takde hal nye nak belanja...

**pa...nanti nak gi jugak ngan pa..promise me ehhhh...**

6 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

cian aleysha rindu kat papa ek.. kak sue mmg kdg2 teringin sesuatu kena bawa diri sendiri g cari kan.. janji dapat makan.. huhuhu

Dj Epoi said...

Haus juga Gua turun sana weih!!!
Janji FREE hehehehhe....
Tgok ponk dah berahi semacam dah siut.....

Jap gi nak call mr Papa hehehhe

Ibu Aunis said...

huhu..aku pun nk mkn free...bln 11 ni eh..hahaha

MariaFaizal said...

Alesha yg tetap maintain cute each time auntie dtg visit here :D

Umie take care & the tom yum looks so tempting.Yum yum....

hani said...

sedapnya tomyam tu..kedai kat mana tu kak su?

Diamilikku said...

Eida : ya betullll...hehehhe..

DJ : sama2 menonton di bukit jalil kah??

Far : ko balik ehkkk bulan 11 nih..harap2 aku dah lepas pantang..ko turun perlis ehhh...

Sis Maria : alesha memangs emakin menggeramkan..dah pandai sekarang...

Hani : hurmm kedai bawah bazar..sebelah kedai2 yang jual tracksuit banyak2 tuh...semalam takde rezeki udang galah..selalu udang besar gile...fresh plak tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin