Sunday, July 12, 2009

Dah Mula Rindu

Semalam genap seminggu papa di Kuantan...dan alesha yang sebelum ini macam tak begitu kisahh..dah mula menunjukkan kerinduan..
dah mula buat perangai merengek2...mencari2 papa...
sampaikan semalam tgk berita sukan..ada tyson gay ngan asafa powell tgh lari..
alesha kelam kabut gi depan tv duk sebut papa papa...
hurmmm nampaknya alesha dah mula faham kerja papanya ialah berlari di Stadium..
GOOD GIRL...hehhehehe..
dan semalam jugak sebab dia buat perangai...terus video call mr papa..
dapat cakap ngan papa..terus okay..tapi once letak phne dia mula balik..
nangis2 sampai muntah2...hummmm inilah feel cucu2 haji mutalib..
dulu si Batrisyia nangis mesti muntah...sekarang turun ke Alesha pulak....
jgnlah si kecik dalam perut nih dapat "Akal" yang sama dengan kakak2 dia...aminn...


9 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

I m sure Papa also missing dearest Alesha so badly now.

Rasa sayu tengok baby Alesha pakai cap Papa dia. Memang baby tgh rindu Papa nya tu... :(

Umie nya rindu Papa boleh call/sms/mms Papa nya, kan? :)
Cepat2 la Mizan kembali to be with family there. Ameen...

Diamilikku said...

Kak .. umie rindu takpe..kita boleh express melalui sms call as what u said..tapi alesha tak tau mcm mana nak bgtau papa dia yg dia rindu....kesian tgk dia....nxt week baru mizan balik kak...

Baby Lyana said...

I can't imagine how Lyana react if Daddy out-station..so far kalau out-station mesti angkut..sebab kalau xde lebih 24 jam pun, dia dah panas punggung...adoii.. dah nangis2 buat akal...daddy balik sanggup bangun even dia tgh tido..bau perfume pun dah kenal... budak2..kesian kan?

*SiRibenMerah said...

ouhhh.. lesha x windu ayang ke??
ceshhhh.. neh yg menjeles neh..

Diamilikku said...

Kak Shaf : silap2 boleh demam...alesha sebab dah biasa ditinggalkan..so okay sikit..lyana sama mcm my niece tisya..dulu mommy dia housewife..once mommy keje..kena gi outstation terus demam...sampaikan kena bawak dia gi kat mommy dia...

Ayang : dia tak rindu ayang..dia rindu ayam je

lily azliyana @ mama zara said...

alala..sgt cumeila alesha pakai cap tuh. alesha sbr yek..lg seminggu jek papa balik..=p

p/s: umi alesha, klu sy nk start pggl kak su leh tak. rase mcm lg selesa sbb tau umi alesha ni pngkat kakak kan..hee..ok ker..=)

Dj Epoi said...

Gua suker tngok Alesha pakai Topi terbalik tuh!!! hehehehehehe

Sememangnya Gua peminat CAP hehehe

Cute Bangat!!!

Owh!!! Windu yah?

Diamilikku said...

lily : boleh ajer...takde halll lahhhh....hehehehhe

DJ Epoi : cap tu mahal oo..kesayangan papa..ada signature seseorang yang papa minat....bukan sembarangan boleh pegang cap tu..alesha je boleh...hahahahahahah

Naddiea said...

alalala siannyer aleesha..nanges sampai muntah2 ye..anyway,nasib boleh video call ngan papanyer.kalo anak2 aku ni lagi kesian.tipon abi depa x dak 3g.lagu mana nk video call gitew?huhuhu..

takpa nanti mizan balik suh aleesha tido ngan mizan puas2.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin