Monday, July 6, 2009

Drama Sebabak Alesha....

Alesha memang drama queen..leh jadi pelakon..
semalam kami ke Shahab nak hantar papa naik bas...
Kepada yang belum maklum..papa alesha akan berada di Kuantan sepanjang dua minggu ini..pastu balik kejap...pastu gi balik untuk training sampailah Ramadhan menjelma..
so saya ngan alesha kena persiapkan diri lah kan....
so kisahnya semalam ke Shahab lah kami...alesha sikit punya bikin drama..
ala2 sedih nak kena berpisah dengan papa...peluk kemain lagi tak nak lepas..
saya dukung pun tak nak...pastu siap teruja tgk bas2 yang besar...
duk tak habih2 mengurut dada sebab terkejut dengan bunyi bas yang sangat bising..
masa papa dah naik bas..saya drive sengsorang balik..
alesha kat sebelah...tapi mulut duk tak henti2 papa papa papa...
layankan aje...balik umah pun gitu...siap gi kat pintu duk papa papa papa..
kononnya nape la papa tak balik kan...tapi semua tu propa je...
sekali owan kesayangan balik masjid...
terus berubah...
tak caya tgk ahhh gambar nih...
Kemain lagi ceria siap gelak2 lagi duk tolong owan kira duit tabung masjid...
suka sungguh...dah habis kira2..siap kiss kiss kiss owan lagi...
pendek kata takde langsung lah cari papa...
hurmmm..inilah antara sebab utama kenapa saya pilih duk di Kedah...
alesha sangat manja ngan owan n maktok..
so daripada duk biar dia merindu papa..baik duk umah owan..
at least terisi masa alesha dengan owan n maktok..
nak nak owan memang sangat sayang kat cucu separuh gemok dia tu..
biarlah saya penat sedikit terpaksa berulang alik..
asalkan alesha dalam keadaan selamat sejahtera...

to my mr papa : love akan buat entry pasal alesha insya allah setiap hari seperti yang papa mintak..jgn tak baca tau...love you so much...all the best sayang...

8 memo menunggu dibaca:

:: HUSNA :: said...

alesha dgn kak su selalu kena tggl ye.. siannye..
tp xpe ni kan satu pengorbanan...

Ibu Aunis said...

sodihnye su...pesal plak aku emo lebih plak..hehe..terpk kalo la aku mcm kt tempat ko skang..apepun..be strong! ehe

sabrosa said...

janji harus ditepati..10.36s...38juta..hehehh..

Dj Epoi said...

38 juta?

Gua Upkan lagik jadik 40 juta heheheh

Best arrrrrrr duduk dekat ngn rumah family!!!

Sian gibik2 tuh !!!alahai!!!!!

suked8787 said...

Bro Dj : Sian kt bakal menantu gibik2 n tok besan kita kan...kalu dok dekat buleh pi teman.

Diamilikku : xpa...mizan pi berjuang...heheheeh

kuIna LadyInRed said...

bagus la mcm nie.. bila 'papa & mama' outstation ada org nak take care anak2.

Naddiea said...

ammoih pandainyer aleesha berlakoooon.ikut sapa tu??

Baby Lyana said...

Nad..

mesti ikut umi dia.. hahhaha.....
tapi kan sone, Lyana pun pandai berlakon..... siap ade air mata tiruan tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin