Friday, September 4, 2009

14 Ramadhan - Anakku yang Pelat....

video
Alhamdulillah...syukur ke hadhrat All SWT..dengan izinNya dapat juga saya sempurnakan puasa yang ke-13..seronok sangat rasa masa berbuka semalam...walaupun ada mild contraction which i guess false alarm...tapi saya terus pujuk baby supaya bersabar dahulu...setakat sekarang masih berjaya dipujuk..tapi tak tahulah macam mana di masa akan datang...harap2 terus berjaya sehingga ke hari terakhir puasa..family saya dah sibuk membincangkan isu berhari raya di hospital..saya tak kisah berhari raya di hospital asalkan sempurna puasa ramadhan saya..bab2 makanan raya nih alhamdulillah..dah termakbul segalanya tapi tipulah kalau saya kata saya takkan terliur kan..cuma redha je lah...
semalam jugak ayang alesha balik dari langkawi..so bila ada partner baru boleh rakamkan aksi alesha berbicara..silalah menonton yer...si mulut becok yang pelat..nih pun tak banyak yang dia nak cakap..sebab duk asyik tgk tv...hehehehe....









10 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

ala.... cutenya aleesha blajar cakap. Sampai muncung2 gitu. Skita hari dah byk cakap, kot umienya tak larat jawab....

TiNiE said...

cute nya dia sone...
sora haluih jer...
ujung-ujung dia pun malas nak layan dah..hehehe

Diamilikku said...

kak syabar : memang macam2 memek muka..bukan setakat muncung..mata semua dia akan buat..tapi semalam mood tak mari...tu yang ala2 ja..

Kak tini : tu lah sora dia halus..heheheh...ikut sapa ntah..umie dia sora bukan main kasaq gi....

SYAbAR said...

ikut ayang dia la.....

Aleeya said...

bertahan la su he he, moga ko dpt posa sampai abes ..comelnye sore dia..gerammmm

Ibu Aunis said...

kire dah pandai ckp ler..anak aku ni main bahasa isyarat since bunyi ape2 pun sama jer..hehehe..walhal beza sebulan je kan kite. kelakar la..mcm susah benar die nak sebut...hehe..tapi anak2 aku mmg jenis lambt bercakap pun...kalo dah pandai, huh tk larat plak nak layan (mcm si kakak) heheh...nice.

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..pndainye alesha ikut sebut yek. banyak dah die boleh cakap ye kak su. si Zara klu nak ajar die ckp, punyela susah die nk ikut. btolla org kate agaknye..budak yg cpt berjalan ni, time nk bercakap lmbat plak..hehe..

*SiRibenMerah said...

hehehe.. smlm mood x de tuh.. ckp main sebut je mek kecik neh.. tp bila dia tonton smula, leh pulak ikut balik..hishhhh.. geram la ayang..hehehe.. betul2 kak syabar.. part sembang, ayang yg slalu layan dia.. tuh yg terikut ayang tuh..

Naddiea said...

owhh dh pandai cakap dh aleesha.nanti bila kita jumpa buleh aleesha sembang ngan Harraz.Harraz pun molot sangat bising.Paling best Harraz panggil aku "kakak".kelakar betul.hihihihi...

ietafakyra said...

meh kita reramai layan kletah anak2 bercakap! syok22... cepat la arrange weiii. sone, baju raya kaler apa kalo bersalin kat sepital tu?? hihiiii...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin