Wednesday, September 9, 2009

19 Ramadhan - Si Comel Alesha...


Alesha sibuk nak ikut papa solat...
siap pakai songkok...beria sungguh dia nak solat nih..
tak sedar songkok papa besar tak hengat..asal jatuh je pakai semula..
lepas tu beria nak sujud..adoi...from one part saya syukur sangat2..alesha ada kesedaran tentang solat..tapi bab pakai songkok tu yang meresahkan sikit...pakai telekung tak nak..
nak pakai songkok jugak..nak buat guane nih..

Ada lagi satu video yang saya nak upload...tapi kan..terbalik la video tu..
upside down..susah kengkawan nak view..
dan saya tak pandai nak ubah..
takpelah..nanti saya rakam lain ehhh....

5 memo menunggu dibaca:

Mrs SM said...

bagus2... perlu dipupuk dr rebung lg.. hehehehehe.. tp yg x tahan sbb nk pakai songkok.... :)

kuina said...

hehehe...
niatnya dah ada tu..

ehh hari nie 19 ramdhan yer
9/9/09... cepatnya masa berlalu..

SYAbAR said...

geram betul dia song kok tak lekat kat kepala... tp aleesha maintain sabar tu yang bagusnya....

Sue, i'm counting the moments of ur new born baby... adakah ramalanku benar belaka!!!!

Naddiea said...

alahai aleesha ,mana sejadahnya sayang oii.umi kene belu sejadah kecik satu bg kat aleesha.

anyway,kak syabar jadi nujum mak belalang ka?

*SiRibenMerah said...

hehehehe.. satgi ayang balik siap la dia kne buli.. ahaks~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin