Saturday, September 12, 2009

22 Ramadhan - Mr Papa

What I Love Most About You...
Your eyes
which first held me captivated
where I stood.

Your smile
to dazzle the sun
and warm every corner of my soul.

Your voice
like a sparkling mountain stream
which flows into my heart.

Your walk
and the way your gracefulness
takes my breath away.

Your hair
about which I dreamed
cascading into my face
as you leaned over me.

Your hands
whose caress I crave
to hold my face
in their tenderness.

Your arms
I long to have around my neck
as you pull me close
to your warmth.

Most of all
everything you are
changed the way I feel about my life.

I love you.


Kesian mr papa...tiap2 hari training...bukan setakat joging bodo2...tapi buat speed..buat macam2...kalau saya confirm boleh pengsan...pagi dan petang kejenya training je..dan dalam masa yang sama masih menjalankan tanggungjawab seorang suami....
laundry...jaga alesha...hurmmm...i really love you sayang..thanx so  much for
verything...sorry ye sayang...abg lagi banyak buat keje rumah dari love...huhuhu..segan sangat2 sebab love banyak menyusahkan abg...insya allah...love akan berusaha menjadi isteri yang terbaik untuk abg....sama2 kita doa agar rumah tangga kita kekal bahagia selamanya hingga ke hujung nyawa ye sayang..semoga kehadiran baby baru nanti akan menambahkan seri rumah tangga kita yang dah sedia meriah ngan telatah alesya....


Thanx NAJIB sebab amik gambar hubby aku....



5 memo menunggu dibaca:

Anonymous said...

sue & nazmizan , moga selamat mummy & baby...
tarikh bersalin kita tak jauh , dah tak sabar kan rasanya nak bertemu baby...
salam ramadhan & selamat hari raya...

naj & hanim
ireland

MariaFaizal said...

Tak boleh bayang betapa hausnya after habis training.. But Mizan sangat committed!

Take care Sue & kiss baby cute Alesha for all us here..

Diamilikku said...

En Naj : tq for dropping by...tu lah..memang tak sabar sangat2 rasanya..su doakan en naj n kak hanim pun akan dapet menempuhi segalanya dengan selamat...

salam aidilfitri

Kak Maria : akak penah training kan..then akak sure faham mcm mana letihnya dia..hehehhehe...

ietafakyra said...

oowhh... memula sgt la penat n rasa very impossible, tapi bila dah hari2 jadi terbiasa pulak. tingat kenangan training ngan kak kimi kat KSAH dulu2... tapi kalo suh buat la ni, confirm aku pengsan kehausan!! hahhaha...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin