Tuesday, September 8, 2009

18 Ramadhan - Ragam Kakak











 Update :
saya mengalami mild contraction berulang2 kali..tapi sehingga ke saat ini masih belum ada sebarang tanda2 yang saya akan bersalin..tiada pendarahan, tiada air ketuban yang keluar..tipulah kalau saya tak risau...tapi nak buat mcm mana...dah Allah tentukan belum masanya untuk saya bersalin...apa2pun saya bersyukur terus mampu menjalani ibadat puasa...

Gambar ini dirakamkan kelmarin...alesha tgh tensen sebab saya duk sibuk nak amik gambar dia..padahal member dah tak sabar nak masuk car ngan papa n achik...hehehehhe...muka kelat jer anak umie ni tau..sampaikan saya suruh senyum pun tak nak...ada dua video alesha saya nak updatekan..tapi saya cari butang upload video tak jumpa..ayang..apa yang anda dah buat ngan blog kakak..sila betulkan balik...

6 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Salam Su,
kalau betul jangkaan nujum pak belalang, kau akan bersalin dlm tempoh seminggu ni.... raya dlm pantang rasanya.

Ceewah!!!! camla akak ni pandai tilik

lily azliyana @ mama zara said...

entah2 esok kot baby kuar. masinla mulut mr papa nak anak 090909..hehe..

serius kak su..tk sbr nk tgu baby kak su keluar..nk tgu bby sndiri lmbat lagi rasenye zara nk ber'adik'..hihi

Ismyza Noreyz said...

waaahh ... kak sue.. berdebar2 ek .. thanks for da colic tips.. n to kak sue is sentiasa mendoakan moga selamat dan sehat walafiat hendqaknyer .. dah tak lama lagi dah .. be prepared k ... chaiyookk kak sue..

*SiRibenMerah said...

umie, x leh guna blogger in draft utk buat upload video.. kne guna blogger biasa.. ayang x ubah apa2 pon..

Naddiea said...

waaah aku yg berdebar.huhuhh...i missed the prenancy moments.nk pregnant lagi tp x dak rezeki lagi buat masa ni.kawan2 pakat dok mengusung perut n dalam pantang.jeles plak aku.hihihiii.....

sone,apa lagi yg mengidam nk makan masa raya pi beli cepat2.satgi baby keluar awal x leh nk makan dh.nasik dagang dh makan ka?hihih..ayat provoke ni.take care dear.

ietafakyra said...

hhmm...sampai 40weeks kot bby hg kali ni, leh geng ngan dani! ala2 nak bagi cukup matang... kui kui kui..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin