Friday, April 24, 2009

Baby Besar

Mesti semua reader blog saya tak penah tgk baby besar kan..
do this time saya nak publishkan gambar baby besar sedang melayan permainan ride n joy di shopping complex..
hahahhahahahha...

Masa nih saya tgh sorang2 dalam boling...
mr papa bawak alesha kuar..saya ingat diorang gi jalan2...
so saya tak de hal ahhhh..buat tak kisah je...
tetiba dngar budak2 kecoh...ya allah...nih yang mana satu budaknya ni..
saya pun kuar ahh dari boling..tgk2 mr papa sedang elok je naik ride dengan alesha...
tak penah lagi saya jumpa mana2 parents teman anak2 diorang naik benda alah ni..
sebabnya selalu yg naik budak2 besar sikit...tapi disebabkan nak layan anak kesayangan...
mr papa sendiri naik temankan alesha...
enjoy je dua2 orang duk pusing dalam tu..
nasib baik dah malam..tak ramai orang...

Tapi kan...alesha takdelah excited mana sangat..
papa dia je yang lebih sengih...hehheheheheh...
nanti kalau alesha besar tgk gambar nih sure alesha kelakar n gelak guling2...
nih bukti kasih sayang papa dekat alesha tau...
umie salute papa...
love you sayang...mwahhhhssss

9 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Muka aleshya cool je, muka Mr. papa yg nampak HAPPY BABY. Enjoyzzzzz bebenor but OK la tu.. satu pengorbanan untuk mengizinkan kau tumpukan perhatian kat lane

Baby Lyana said...

comey je 2 beranak ni.. haha..

Syazwan Yazid said...

haha! tak malunye....

Coretan Hati said...

hihihihi..Mije..Mije...Mije...

aramis2177 said...

kehkehkeh...memang terserlah muka excited papa tuh dr alesya!hahahhahhaaa...sakan noo papa dia jadi big baby!

vanillachoc said...

hikhik! tomey nye..
huahua~ sib bek bkn akk yg duk nek ats 2...
klu x kompem zara gelak golek2..
hehehheehhe~

sabrosa said...

olololo tomeynya baby besaq ni..meh kat achik meh..achik gomoi dia..hahahahahhahahaha..beb, lu bikin malu beb..ahhahah

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
papa neh memang terbaik..
hikhikhik =P~

Naddiea said...

sone,apai pun pernah naik benda alah neh.tp muka apai x de perasaan sebab dia naik sebab terpaksa.hayyan masa tu kecik lagi.dia excited la naik minatang itu.tp abi dia tensen jek.malu sebenarnyer.hihi..so sone,Mizan was not alone naik benda ni.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin