Monday, April 13, 2009

Gud Morning Princess

Gud morning sayang....
nih la reaksi alesha tiap2 pagi..kalau tidonya cukup dan tak diganggu...
saya dah siap untuk ke opis..then alesha bangun..tukar pampers...ready to go...
tapi pagi nih sempat saya suh mr papa tolong snapkan pix saya ngan alesha..
ye lah..rasa mcm dah lama tak bergambar berdua...
lagipun esok saya akan ke penang...alesha akan ditinggalkan di kedah bersama owan n papa selama 5 hari...then tuesday saya kena gi BTN plak..
kali nih ngan mr papa sekali kena gi..so tinggallah alesha bertiga2an dengan owan n maktok..
confirm saya rindu..budak kecik nih makin nakal dan keletah...
ada jer telatah dia yang buat saya geram...dengan mulut yang semakin bising....
saya skrg dah masuk 4 mths pregnant...tummy dah nampak...
tapi berat still tak naik2..turun lagi ada...tak tahulah..makan banyak dah...
sickness pun takde...tapi so far baby kat dalam sihat n membesar mengikut waktu...
alhamdulillah...
Hurm...ramai yang kata saya pregnantkan baby girl jugak...
so far jantina memang tak nampak lagi...naluri saya pun merasakan baby girl..
so just wait n see lahh...saya n mr papa terima apa saja jantina..
tak kisah..semuanya zuriat kurniaan Allah...

**Officemate saya dimasukkan ke hospital disebabkan masalah pada pintu rahim n kantung ketuban...so far keadaan stabil selepas prosedur oleh doktor..skrg dia pregnant 5 bulan..doc advice bed rest sampai saat melahirkan baby...harap kawan2 blogger dapat doakan dia yer..semoga allah selamatkan baby n officemate saya sehingga saat melahirkan...amin**

5 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

Siannye alesha nak kena tinggal ngan ibu die yek. takpe, sekali sekala kena belajar berdikari. lagipon tak lame lg alesha nak dpt adik. kenala biasakan diri dulu..hehehe..

aramis2177 said...

owh..sungguh ceria dia noo pagi2!baguih sungguh!muka dia dah nak nampak mcm mizan laa sone, hehehee.....sian alesha...nak kena tinggai ya!sure rindu no sone, sabaq2...sat jaa tuh!
sone, kak farah doakan kawan sone tu selamat melahirkan and segala selamat ke ahirnya..amin!

Dj Epoi said...

Buat Kawan Lu..Gua doakan.....

Walaweiiiiiiiiiii dah lama gua tak tinggalkan komen kat blog biras gua nih heheheheh......siut btul gua ni kan?

Ummmmmm!!!! Lu plak yang nak tinggalkan gibik2 eik!!!

Tak sanggup siut!!! tinggalkan gibik2 gua bila gi jalan2.....
hati asik teringat diaorang jer....

Makin Cute menantu Gua....
Pagi2 ponk dah senyum menawan camtuh!!!!

Jom!! redah blog Gua.....mana tau OLE2 tuh dah tertulis Lu yang punya heheheheeh.....

Blom cuba blom tau!!!!

*SiRibenMerah said...

hiksssss.. baby gurl yek??
ayang kawen tahun neh jugak..
hahahaha.. nak baby boy.. nak baby boy..cayalahhhhh~

MariaFaizal said...

Semoga Sue, Mizan, Sweet Alesha & 'on-the-way' bundle of joy sentiasa sihat & berbahagia.Ameen...

P/S : Sue, jangan lasak2 sangat yea...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin