Thursday, April 2, 2009

Bukti-bukti Kurus

Bukti2 Alesha Semakin Kurus


Baju ni dulu masa alesha pakai macam sarung buah nangka..
sendat...tapi saya tek pernah terfikir nak amik gambar alesha dengan baju ni dulu2...
semalam balik ofis saya amik alesha di rumah baby sitter..tgk2 alesha dipakaikan baju nih..
ya allahhh...memang kurus lah anak umie..
baju dah gelebeh2 dah...bahu siap jatuh lagi....
memang confirm lah puteri kesayangan saya nih kurus giler...
Nak menitik air mata tgk baby saya nih kurus..yelah sebelum nih bukan main mbam mbam dia..


Ni pandangan belakang..
tgklah..gedobos besar di bahagian armpit alesha...
tangan pun dah takde ulas2 katang...
sape tak sedih??? huhuhuhu....
banyak lagi baju2 alesha jadi longgar especially romper..yang dulu ala2 body fit..
sekarang melonggar tak hengat....
siap boleh pakai balik baju tido saiz 6-12 mths...
nampak tak ketat langsung..cuma senteng je sebab alesha memanjang....

**Adakah kurus ini membawa petanda alesha bakal mengikut jejak papanya??
acara apakah yang menjadi pilihan alesha...??
sama-sama kita tunggu dan lihat....**

10 memo menunggu dibaca:

SYAbAR said...

Relax dik, yg penting tumbesaran alesha ikut jadual yang disarankan oleh doktor.

Baby Lyana said...

takper..still maintain comey.. nanti2 dia ber'tubuh' kembali..budak tengah nak naik, memang la.. Lyana pun dah susut badan dia..

Azure said...

su..baju dia tu yg meregang..err..betul ke word tu(?)

Mira dulu pn sangat bulat tau.tp ada sekali tu dia demam panas, terus susut. sampai la ni, tak setembam dulu

Dj Epoi said...

Kalau tgk si Robocop nyer badan kecik2 dulu walaweiiiiiiiiii gemuk gilak...tapi skank bila dah makin besaq lani .....dah makin Panjang plak....gemuk ponk hilang...hehhehehe

Diamilikku said...

kak Syabar : memang bole relax..tapi rasa sedih jugak sebab demam mcm tak teruk mana sangat...tapi kesannya bukan main lagi...


Baby Lyana : nanti sabtu kita jumpa ehhhh....boleh tgk kekurusan alesha..


Azure : tak..baju tu tak meri...sebab alesha jarang pakai sangat..lagi pun kain dia memang jenis tak meri...

Dj : tu ahhhh....kecik2 mbam2...pastu kurs kurss....aoyaiii

SYAbAR said...

Su, tlg ajar kmin camna nak buat frame cantik gambar alesha tu..... yg letak love & rama2 tu. camna nak buat.

aramis2177 said...

Xpa sone,dun worry too much though ebagai ibu kita mmg risau pun!huhuhu....yg penting dia dah kembali sihat & ceria...nanti2 naik balik laa badan dia tuh......sone pun kena jaga diri sendiri gak ok!baby lam perut tuh pun perlu perhatian umi gak....take care dear!jgn risau2.....

@_da said...

lahaiiiii icha.... pasni minum susu n makan banyak2 ek... bg debom balik tau....

sabrosa said...

4x5000m lari berhalangan mungkin..hahaha

Naddiea said...

sabar noo sone,yang penting aleesha sihat dan selera makan okay.kurus ke gemuk ke belakang kira la okeh...

take care..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin