Monday, April 13, 2009

Untuk Mak Long Aishah

Dah lama alesha dapat baju yang mak long bagi ni..
tapi alesha tak penah pakai lagi...
mak long ada pesan dulu...nanti tolong upload gambar alesha pakai baju paris..
So ni lah gambar yang mak long request...
alesha pakai baju ni last saturday..ikut umie n papa gi tournament boling di Jitra...
alesha pun mcm tau tau je nak tunjuk gambar nih kat mak long..
siap posing senyum2 angkat tangan lagi...
almaklumlah dah setahun kan...

Thanx ya mak long for the baju....
insya allah ada rezeki..alesha, umie n papa akan sampai ke sana jugak...
hopefully sebelum mak long habis study...
insya allah..doakan yerrr


11 memo menunggu dibaca:

AISHAH roslan said...

Salam.

Waaa, finally! :)
InsyaAllah, ade rezeki kita jumpa kt France. hehe.

TiNiE said...

alhamdulillah!!! mmg dah nampak beso dah bb babap auntie tinie nih...

Baby Lyana said...

amboi....comelnya sengih..gembira sungguh!

aramis2177 said...

sone,
alhamdulillah alesha dah ceria & happy semula!!!!comei giloss okeh dia pakai lagu tuh!mcm ala2 budak dh besaq sgt!hehhehehe

Diamilikku said...

Aishah : Tu lah..hari tu badan dia mcm susut..bagi pakai baju nih nampak gelebeh sangat..nih baru nampak elok2...


Kak Tini : Nampak je beso..tapi duk manja cam baby lagi...sekarang makin ketara manjanya...

Kak Shaf : Tgh excited umi n papa nak bawak keluar..ala2 lyana gak ahhh..nak kuar je excited..balik lentok..lena tak ingat..

Kak Farah : Alhamdulillah..semalam bawak gi cucuk setahun pun okay jer...skrg dah mula bertatih selangkah dua..dah mula jalan nati lagi ahh nampak mcm big gurl

@_da said...

Amboi happynyerr kak long sorang ni... makin nampak dewasa...

*SiRibenMerah said...

gegerdddddd~

umie, ayang nak ikut jugak g paris.. woooooo.. jgn tglkan ayang.. hukhukhuk~

bila tuh?? nak menabung dari skang.. hehehehehehehe =p~

Mimi Sharif said...

Alesha nampak betoi2 mcm BIG GIRL...
Maklum la dh nak jadi kakak....

Coretan Hati said...

Alesha..dah nak mirip2 mije dah ...bila dah slim ni...baru nampak iras2 papa yer...go Alesha go..cepat2 lah berjalan...bila nak datang kl lagi ni.....

SYAbAR said...

Moga Alesha dapat sampai ke Paris nanti. Amin

Diamilikku said...

eida : orang nak jadi kakak kannnn...hehehhehe...

SRM : Dalam mimpi je buat masa sekarang...hehehheheh...silalah menabung..kalau duit tabung cukup bolehlah ikut..


Mimi : uuuhh haah kannn..macam big gurl...sebab nak jadi kakak...


KCM : syoklah mije kalau baca alesha nak mirip dia..sengih sampai tinge ahh kang...insya allah hujung bulan ni gi KL...weekends labour day...

Kak Syabar : wlcome back to malaysia...hehehehhehe...amin..moga2 dapat sampai lah hendaknya...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin