Wednesday, April 15, 2009

Pompuan tu Pompuan Jugak

Kalau dah pompuan tu memang pompuan jugak kan..
Meja solek saya sekarang tak boleh dibiarkan ada barang..
si kecik nih dah sampai nak amik barang..
hari tu saya duk mandi keluar2 tgk member dah duk main ngan eye shadow n blusher saya..
fuhyooo..anak umie nak belajar make up dah yer...
since tu, saya terus clearkan meja solek..takde sebarang benda pun..
cuma semalam pagi saya tak sempat simpan lipstik ngan sikat..
so petang tu apa lagi..sedang saya sibuk duk lipat baju2 yang baru kering..
Alesha duk kung kang kung kang kat meja solek..
tgk2 duk main lipstik ngan sikat..
so layanlah video nih ya...

video


**AUTO PUBLISH ENTRY**
(Komen kawan2 tidak dapat saya balas...kalau ada internet connection insya allah saya membalasnya yer...)

4 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

hahahaha...
sebab tuh pantang nampak sape bukak pintu bilik matok sure alesha nak terpa masuk.. g mekap kat meja solek matok.. main sikat la.. sikat rambut sampai dua2 belah tgn..
wahahaha..
gemokssssssss~

MariaFaizal said...

Owhh...so cute baby Alesha!
Siap sikat rambut & 'apply' lipstick kat lips lagi.

The prettiest little thing!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiii...

Baru 1 tahun lebih dah pandai ..eik!!!

Kelakaw siut!!!!
Pandai arrrr dia....

Sikat....disikatnya rambut...
Lipstik diletakkan dimulutnya,

Hebat betui ar menantu Gua hihihihi....

Baby Lyana said...

oh..di manakah hendak ku sorok make-up ku nanti... adoii

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin