Thursday, April 30, 2009

Tag from Mommy Zara

Adoyai...
kena buat tag plak...
tapi takpe..layankan aje..sebab simple dan dimple...


Nama timangan anda:-

Nana - family sebelah mama
Su - Kengkawan Pres / UniMAP, kengkawan yang tak kenal rapat2 mesra gitu..
Sone - Kengkawan yang rapat teramat2...especially member sekolah rendah dan menengah..nama ini dari darjah dua ye kengkawan dipanggil...
Hannz - Kengkawan UKM..ntah mana ntah diorang create nama ni..
Anda seorang yang:-

Over sensitif, cepat tersentuh hati, cepat terasa, tapi susah nak marah...suka memendam perasaan..pastu bila dah membuak2 tuh terus stress sakit kepala, muntah2 semua cukup...susah nak senyum..lambat "panas" aka mesra ngan org...suka perati org dulu sebelum nak memulakan perbualan..susah nak mula berkawan..kena tgk betul2 dulu..dah selesa baru leh ngam hoi...agak lasak..suka aktiviti mencabar minda dan fizikal...seorang yang sukakan matematik sudoku teka silang kata...suka menulis...suka baca novel/cerpen...seorang yang romantik...
jiwang karat sebab suka dgr lagu2 cinta...
Insan teristimewa?? Describekan die terlalu istimewa di mata anda:-
1) Mr Papa, Alesha n "A--- M-----" (nama bakal baby kalau betul hasil scan doktor)... sebabnya mereka ini nyawa saya kekuatan saya..kehidupan saya..kebahagiaan saya..kesedihan saya...
2) My family - abah, arwah mama, abg boy, erra, achik, kak shana, tica n bonda - sebabnya mereka ini sentiasa membuatkan saya bahagia...
3) kawan2 sehati sejiwa saya - Sebab mereka sentiasa ada tak kira waktu susah atau senang saya..
Lagu kesukaan anda:-

Cuba by Faizal Tahir...lagi tema Matahari di TV3 tu..sangat meaningful....
Sempurna Gita Gutawa...
Cahaya Cinta - lagu tema perkahwinan saya n mr papa
Makanan kesukaan anda:-

Apa2 jenis makanan yang boleh dimakan..tak memilih...
kecuali sayur..tak suka sayur sangat...

Warna kesukaan anda:-

Pink n purple..hitam, coklat, biru..
Tiga benda mesti ada dalam beg anda:-

Wallet, handphone n minyak cap kapak..
Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa:-

Dua hari lepas..tapi sebabnya biarlah rahsia..hanya yang tahu sahaja tahu..
Tag rakan anda:-
Tinta, Zara awek jeng, nadd, kak shaf,
kak tini, kak farah, kak maria, kak syabar,

2 memo menunggu dibaca:

ALUNAN TINTA said...

adeh..utang dulu.

Baby Lyana said...

adeh..nanti akak buat ek...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin