Sunday, October 10, 2010

Dah kena ikat baru tau Duk Diam

Entry Khas Ummi nih...hehehehehhehe...
10.10.10 pada jam 10.10 AM...
ummi suka....


Aisy sekarang dah berjangkit macam kakak...
pantang lepas...segenap pelosok nak di teroka..
berlari tak yah cakap ahh..letih ummi nak mengejarnya...
sebab tu aisy kena diikat..dalam kete pun sama...
tapi dalam kete kalau travel jauh2 mau mengamuk adik..
tak suka nak diikat..nak bebas...
tapi bila dilepaskan kedepan kebelakang sesuka hati..
kita bukannya apa..risau terjatuh sembam je..
almaklumlah..papa ngan ummi bawak kete ala2 driver F1 jugak..hehehhehe...

Sian aisy kena tinggal ngan papa kan..
hehehhehe...hari tu ummi tinggal dua hari..ummi sampai malam ni..
esok pagi papa pulak yang pegi...
tapi takpe malam tadi papa dah selamat sampai..
hari ni kita gi jalan2 ehhh..
tapi aisy promise tau kena duk diam2...
letih ummi nak kepung aisy...
dah le nak ke penang bukannya dekat...
aisy behave k...
saaaayang anak ummi...
mwahhhhhhhhhsss

7 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

seronokla kak aisy dah leh berlari2...mika dok takut2 lagi...

mama_iris said...

bahaya la kak anak lari2 dlm kete...hehhehe...kalo blh suh diorg dodok diam2 ya...ye la kan...takot la jatuh...bahaya...

Diamilikku said...

eida : bila dah lari2 nih lagi penat eida...huhuhu..tak terkawal..

Mama Iris : tu lah pasal...bila ikat je...automatically nangis sampai meleleh2 air mata...haishhhh

wati said...

kalau bawa anak2 naik kete,kena ada sorang lg utk monitor dorang..kalau tidak bahaya,anak saya dah pernah tersembam....

fham5579 said...

best kan aisy dh leh berlari dh...sedih aku kdg2 tgk iqram..dia br start nk bangun duduk sendiri n baru nk start panjat pegang sofa n berdiri..tu pun x reti balance badan lagi...pdhal umur depa hampir sama ja kan....hmmmm :(

Aleeya said...

kena ikat tapi mentennnn senyum tetapp cunnnn

Yan said...

qis da slalu menonggeng dlm kete.. nk bg dia tkut.. ckp je ade polis... tp diam kjp jek

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin