Saturday, October 16, 2010

MICKEY....MOUSE

Dua2 beradik nih penggemar kartun Mickey Mouse..
Pantang kat channel 613 ada je kartun tuh..senyap le dua2 nih depan tv..
so baru2 nih..one of blogger fwen..Sha Mama Tina...
ada buat biz online juai baju2 karekter kartun nih..
memandangkan baju basahan budak2 ni dah makin menyusut ...due to depa yang makin membesar..plus ummi yang takde masa nak pi shopping..makanya ummi pun menyambar lah dua pasang...kuning untuk kakak...biru untuk adik...
hehehhehe..cute je tgk diorang pakai...geram sungguh...
baju nih sampai2 je terus owan alesha bukak parcel amik baju2 nih...
walaupun bebel2 jugak kat ummi sebab duk asyik beli online je...
tapi tetap tolong pakaikan kat cucu2 dia..hehehehhehe...
seronok sangat2 bebudak dua org tu dapat pakai baju mickey...
kakak tak habis2 duk tunjuk kat owan ngan maktok..
baju dia ada gambar mickey...
hehehhehehe....


2 memo menunggu dibaca:

Yan said...

dulu qis tak berapa suke kartun mickey mouse ni..
yg dia ske upin ipin & jim jam
umminyela yg ske sangat mickey... tak taula sejak bile tetibe skang dia ske plak ngan kartun tu hehehe..

lily azliyana @ mama zara said...

Zara pon leh tahan suke ngan mickey nih...esp joget2 dgr lagu mickey..tp tula..bukan stakat mickey, baju2 ngan karakter kartun lain pon mama tk pernah lagi belikan utk die..sbb stok gaun n dress melambak2..mane yg dh singkat, sume jadi baju basahan..nasib baik die tk pndai mintak nak baju kartun2 nih..ehehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin