Thursday, October 14, 2010

Suka Tgk Alesha Makan

Lately nih saya suka sangat2 tgk anak dara saya nih makan..
bersungguh2....
dah tu nak suap sendiri..cuma sesekali je bila mood nak bermanja ummi boleh suapkan makan..
gambar nih semua masa jamuan raya kat taman umah abah saya last week..
tak sempat nakbuat entry...
alesha makan banyak sungguh..
sampai2 makan ketupat ngan rendang...(saya suap)..
pastu makan laksa pulak...dah tu nak bihun..nih suap sendiri...
sate plak 4 cucuk kot...last2 air teh ngan air sirap pulak dia minum..
haihhh la....sebab tu makin bam bam je ummi tgk...
apa2 pun saya suka bila dia makan banyak2...bila tak makan mulalah saya susah hati..
huhuhuhuu....

:)

5 memo menunggu dibaca:

:: HUSNA :: said...

seronok tgk budak yg sentiasa selera nk mkn. adam x berapa sgt. klu suruh suap sendiri lagi la x byk yg masuk mulut...

wati said...

wah2 kakak alesya dh pandai mkn suap sendiri ye..dh besar dh anak umi

lily azliyana @ mama zara said...

wah.boleh tahan alesha makan ek..Zara ikut mood..yg pedas2 die mmg tk reti makan lagi..spesis tak tahan pedas..hehehe

Diana said...

best nyer alesha suka suap sendiri...nisa pi skolah pandai plak makan sendiri, balik umah mama kena suap, siap dgn bangganya ckp kat skolah yg kat umah mama suap...cikgu2 bg laporan ckp buang karan ja depa train dia kat skolah sbb apa dia blajar tak dipraktikkan :P

Diamilikku said...

Husna : sebab dia rasa dia dah besar..dah ada adik kan...tunggu adam ada adik nanti..hehhehhe..

Wati : tu lah..sekarang tiap2 hari duk mintak nak pi school..big gurl kena pi school katanya..

Lily : alesha kuat pulak makan pedas...tapi pedas2 biasa ahhh..kalau sambal tumis, asam pedas tu belum berani bagi dia makan lagi..

DD : itu tanda nak bermanja D...bukan sesaja nak suh suap....dah siang sibuk kat school..hang pun keje..balik umah dia buat2 manja ahhhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin