Saturday, October 9, 2010

My Lil' Helper

fuh fuh fuh....banyaknya debu2 berterbangan di blog..
lama tul saya tak update kan...kalau tak tiap2 hari mesti ada entry..
maaf lah ye pada yang berkunjung tapi tak dihidangkan dengan menu baru..
asyik yang sama je...
tuan rumah ada tugasan luar...
tiada ruang nak menyelit mengadap lappy..
plus signal beruk band yang sangat lah macam beruk...
Tambah lagi sekarang bila di umah je..
tak kecukupan masa nak mengadap lappy..
sebabnya ada lil helper...yang akan sentiasa mengemas di mana2 saja dia berada..
so nak tak nak kena lah saya tolong "dia" mengemas jugak..
huhuhuhu...Tgklah lagak budak kecik yang nak masuk 13 bulan minggu depan...
makin lasak la haiii...semua benda nak diterokanya...
in between rak tv ngan drawer pun dia nak masuk berbaring..
sungguh la menguji kesabaran...
khazanah drawer tak yah cakap ahhh...
akan sentiasa di"kemas" tak kira masa...
ini belum lagi ke dapur...
semua bawang2 ummi nak dikupasnya...
belum lagi pinggan mangkuk ummi..
adik tetap nak tolong ummi susun...
bagus anak teruna ummi ni..
menunjukkan ciri2 kerajinan yang tinggi...
moga2 kekal le sampai ke besar...
jgn nanti bila dah besar..ummi panggil tolong susun pinggan..
adik jawab nak tgk tv..
hehehheheheh...


2 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

tu gaya2 atlit pun ade tu sue..atlit kan tampak cergasss hehehe

Ogy said...

heheeh rindu nk layan telatah anak2 kecik ni...huhuh..dulu masa ada duk marah2 je dia...dah takde dirindu2....adesss

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin