Wednesday, October 20, 2010

Me + Him = Love Forever

Untungnya bila suami isteri satu organisasi yang sama...
lepas tu kena pi kursus sama2...
so dapat la merasa angin segar negara lain/tempat lain bersama....
alhamdulillah...syukur juga saya beralih kerjaya ni..
rezeki dipermudahkan..kasih sayang dipereratkan....
Tapi saya ngan hubby takde la imagina nak dapat satu bilik yang sama..
sebab tu kami masing2 bawak beg sendiri2...
sorang satu lagi iron saya letak dalam beg...
toileteries semua sorang satu..
bila sampai je..tgk2 staf suami isteri ditempatkan sebilik...
so takde lah terasa sangat dekat tapi jauh kannn...
:)...syukur sekali lagi...
Sungguhpun begitu...
takde la saya melampau2 sangat nak berkepit ngan mr papa..
buhsaaan pulak org yang memandang nanti kann..
so walaupun berbeza kumpulan..kami ditempatkan dalam bas yang sama untuk perjalanan luar..
tapi saya duk bawah (bas double decker)...mr papa duk atas...
dari mula kursus sampai balik ke boarder semula...
masa makan je sama2...tapi tak le all the time..but still most of the time..hehehehhe...
time jalan2 shopping pun kami berdua...(senang nak pau duit)...muakakakaka...
Bila dah berdua2..ada la gambar berdua yang dirakamkan untuk kenangan..
saya dah penah ke haatyai..mr papa belum pernah lagi..
saya dah ada gambar dekat mermaid..but since dulu gambar sorang2..saya nak jugak bergambar dua2 orang...amik jugak gambar kat samila beach....
kat beberapa restoran tempat kami makan...gambar masa khidmat masyarakat...

Yang nih semua gambar hari last..
time lunch n shopping...
hehehhehe...last call bergambar sebelum kamera kehabisan bateri...
4 hari tak caj kira okay ahh tu...saya bukan bergambar sangat pun...
boleh kira je gambar2 yang ada...
chenta semakin mendalam rasanya...
mwah mwahhhh

11 memo menunggu dibaca:

d u r a said...

syoknya hang sone..
sambil bekerja sambil honeymoon kali ke...?
yg pasti semua ditanggung bereh.
papepun korang memang loving couple..syok ja tengok :)

@e_da said...

syokk la kak su... nampak hubby di depan mata.. yg best dpt 1 bilik lak tu.. kira kursus merangkap honeymoon.. hehehhe

Diamilikku said...

Dura : aku tak penah ada istilah honeymoon...dari kawin sampai dah beranak dua..hehehehhe...:)

Eida : takde maknanya eida..bendera berkibar megah....hahahahahhaha

iEtaFAkyR@ said...

kikikiki... phewwiiitttt! soookkkkaaa nya dia. :) semoga kekal bahagia ke akhir hayat. amin!

Cute MuM said...

wah .. dah macam honeymoon...
tak pernah g sana..
tapi pernah tengok gambar My Mom ngan Mermaid tue.. My Mom g dengan adik beradiknya.. kami semua tingal..:(

Diamilikku said...

ieta : amin ya rabbal alamin....

Cute Mum : saya dapat gi pun sebab keje..kalau sendiri2 hurmmmm tak nampak jalan kot...hehehhe..kalau nak gimudah je travel darat...terus ke perlis..nanti saya leh jadi tourist guide gi sana...tak jauh dah

wati said...

wah su..bestnye 2 dlm 1...keje n jln2,mmg loving couple nmpaknya hehe

Ogy said...

wahh seronoknyaa dia...mama jelesss nih...hehehe

Hani said...

waaa kak su..jeles2...haha...nk gak berdua2...bosan dh bersorang2..hahaha...keja sama2, kursus sama2..mcm kak su..:P

Diamilikku said...

wati : thanx...hehehhe..

Ogy : jgn jeles2....weekends nih mama berdua kannn..

Hani : apa lagi..carilah dikalangan yang pi kursus hari tu..takpun cari lecturer...ramai lagi yang available kannnn

Aleeya said...

bestnye rase gi hanimun skali laks yea..heheh yaya pun penah sampai sini da begambo kat patong duyung tu ..gi pun ikot opis gak dulu tak silap tahun 2002, time single...makan pun senang..sbb situ byk yg halal

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin