Friday, October 1, 2010

My Kiddo


Minggu lepas...saya kan gi kursus di Cherating..so terpaksa tinggalkan anak2 4 hari...
plus in between tu pun papa dia gi Singapore...
this weekend pulak...mr papa dah bergerak ke Melaka this morning..
so tinggallah saya ngan anak2...
Banyak agenda menanti weekends nih...
1) open house Masjid di Taman Perumahan saya...
2) Kenduri baca Yassin Uncle saya nak ke Makkah..
3) Open House umah kawan saya
4) Nak beli barang2 dapur
5) Nak beli stok pampers ngan susu anak2...
and last but not least...
nak kena gi keje hari Ahad Malam..ada function...
so saya rasa weekend saya agak pack..
tapi masih terkawal..sebab saya akan menghabiskan weekend saya di umah abah...
So sebagai penyejuk jiwa sebelum bergelut weekends nih..
jom layan gambar2 my both kiddo...

My Apple Dumpling yang kuat sungguh minum air..
sekejap2 ummi nak air..ummi nak air...
nih otw balik tesco..papa beli air nak minum..dia pun sibuk sama nak minum..
bila cakap tunggu dalam kete..tak nak jugak..
nak minum dan dan tu jugak dalam troli...
haishh la..anak sapa la nih...

Nih plak gelagat apple dumpling dalam kete...
mulut tu tak reti nak diam..
macam2 ditanya nya...
again anak sapa lah ni....
My Expresso Cheese Hensem Boy pulak suka ghenyih n gelak ja..
nak2 kalau ngan papanya...
tapi sehensem dan semacho Aisy..
sangat takut dengan CICAK yer...
diulangi CICAK..
so sekarang modal ummi kalau tak nak bagi dia uat apa2...
"aisy ada cicak tu..cicak amik Aisy"..
mencicit lari peluk ummi..hahahahahha...
ummi suka sudah ada senjata...
bagus.....

To both my chenta hati apple dumpling n Expresso Cheese..
ummi sayang sangat2 anak2 ummi...

To my mr papa...
i love you more sayang...

mwahsss...
Happy weekends all...~

9 memo menunggu dibaca:

iEtaFAkyR@ said...

r u sure sone??? hang ja tau soklan aku utk ayat yg mana nih. LOL.............

Diamilikku said...

ieta : guling2 aku gelak...kuangjaq hang....ya lah ya lah.......next please...

wati said...

haha ummi skrg dah ada senjata nk tembak aisy...lain pula dgn anak saya zafri,suka tengok cicak,kalau boleh dia nk pegang

lily azliyana @ mama zara said...

eiiiii..geram ngan aisyyyyy!!!mmg tak tahan tgk senyum manis die tu tau..harap2 tgk2 asiy selalu lehla menjangkit ngan bby dlm perut aunty nih..kot2 kuar gak bby boy encem mcm aisy kan..mesti besttt..hahahahaha

mama_iris said...

comel nama samaran..hehehhe

marinahunny said...

rindunya alesha...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

anak aku pun suka dok lam troley. stroller2 x layan okeh. blh elaborate sikit soklan ieta tu???kureng paham di situ..(saja nak nyeboks)

Diana said...

hehehe...aku pon nak tau gak apa maksud di sebalik tabir soalan ieta itu?hehehe

Diamilikku said...

eza ngan DD : hanya aku Ieta dan Azni sahaja...hahahahahah..cerita ceriti FB kisahnya...

Mama Iris : tq tq tq...

Marina : alesha pun windu kat aunty...

Lily : insya allah ada rezekinya nanti...

Wati : hahahahha...sekarang dah tak jalan dah senjata tuh...muakakakakkaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin