Friday, October 22, 2010

Saya Sayang Adik Contest

My Schoolmate DD DIANA ...ada buat contest...sempena birthday heronya, Idlan...
so sebagai menyokong contest anjuran kawan sekolah...
saya pun decide nak buat entry..
kebetulan ada gambar dalam simpanan...
so D, aku rasa aku dah follow semua syarat hang...
sila komen ok..
Inilah gambar yang saya pertaruhkan..
my alesha tgh pegang botol Aisy..menunggu adik habis minum..
walaupun kakak masa ni dah ngantuk sangat2...
mata tak larat nak bukak dah...
sayang adik punya pasal....

So to all my blog readers...visitors (silent reader)...
kalau nak join contest ini...
lama lagi dateline dia....20/10/2010 - 20/11/2010..
SILA KLIK DI SINI OK....

jom jom jom kita join ramai2

5 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

alamak takleh join mika xde adik...hehehhehe

~azue said...

mcm ne nk join tuh?

Diamilikku said...

Eida : heheheh..tunggu mika ada adik ehhh...


Azue : hang click ja blog DD...dalam entry aku pun boleh

Diana said...

thx menyapot aku sone...aku sure hang mesti join sbb mmg byk aku nampak gambaq keperibadian penyayang alesha kat aisy...2 thn lg aku bukak lg contest ni kasi chance aisy pulak ekkk????hihihihihihihihihihi

Diamilikku said...

DD : hahahahha...dua tahun lagi ehhh...hurmmm...agak2 aisy dah ada adik kah?? aku tak habis MBA lagi kot by that time..so baru duk bawak pewot kot

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin