Wednesday, October 20, 2010

Kawin di Haadyai

Ingat we ols saje2 ke gi haadyai...
we ols gi kawin tau..
hahahahhaha...kalau yang cakap ni org tak kawin lagi..
sahih ramai kengkawan sedara mara yang mengamuk kan..
tapi sebab yang cakap ni dah punya anak dua..
so nothing serious la kan...lawak2 je...
Syiok tgk gambar nih..
konon2 mcm pengantin pulak kan..
kalau tak sebab ruang letak kepala yang besar sangat2 tu..
dah boleh jadi real pic dah..
kedudukan gambar nih tinggi...
so terpaksa la saya berdiri atas kerusi...
kalau tak serupa tercekik je kepala saya kat lubang tuh..
mr papa takpelah..dia kan pokok kelapa...saya ni hanya pokok bonsai...
Chewah....posing ala2 ayu gitu...
ish ish ish...syiok tgk gambar nih..
macam kurus je pengantin pompuan tu kan...
kalau dapat badan mcm nih pun dah cukup dah...
tgk gambar nih teringat kenangan kawin dulu...
bestnya hai....hurmmm...sayang jom kita gi kawin sekali lagi..
ehhh silap..gi pakai baju kawin n amik gambar kawin je...
boleh tak??? :)
lepas tu takde keje punya pasal..
tukar gambar gini pulak...
saya di tempat lelaki...mr papa di tempat pompuan..masa amik gambar nih..
ada kawan2 duk jerit...
ehh terbalik la....lelaki belah kiri...pompuan kanan...
hahahahhaha...suka suka....
mujur lah mr papa takde misai...
kalau tak sure kelakar habih gambar lelaki bermisai berpakaian pengantin pompuan kan...
hahahahhahahaha *LOL*

10 memo menunggu dibaca:

iEtaFAkyR@ said...

hiihhi... lawak aaa hampa nih. happening aaa pi otstesen ini kali. tk igt rumah ek! :P
btw mmg aku ada impian aku bersanding sekali lagi ngan encik edi. gedikssss okeh! alasan masa time kawin dulu tu tk ready aaa, shy2 the cat. ni nk feeling2 betoi2 nih. jom jom!

fham5579 said...

hihihi...mmg lawak la hgpa..syok2 no..kalau blh rewind n wat blk rasa nk repair n alter blk hat mana ada cacat cela skit2 masa kawin tu pastu nk upgrade kasi best skit lg kan

Diamilikku said...

Ieta : tu lah pasal...aku pun teringin jugak..hurmmm...tunggu anniversary ke-5 kot....nak tunggu ke-10 takut badan makin dipam2...hahahahahha...

Hanim : jom2 kita pakat buat ramai2 sesi photoshoot asmarians kawin kembali nak tak????

Sue a.k.a Mrs SM said...

sporting arr mizan ni.. best sgt

jom2 ieta... mai kita bt blik ramai2 pakai baju pengantin.... ahahahaha

yang jauh di sana said...

baju akad nikah aku mmg dah jadi barang antik...tak dynamo kedai dobi 'telah kecilkan baju aku' hauahuahauhuahauhauhau :p

marinahunny said...

huhuhu best kan satu organisasi dgn suami, pegi kursus pun sama2..so sweet la korang nih..

lily azliyana @ mama zara said...

gmbar yg 1st tu mmg sweet giler..n yg 2nd plak kelakar n comei..lawak plak tgk hubby kak su menyeringai kat bahagian pengantin pompuan..hehehe

Diamilikku said...

Sue : sporting ehhh??? encik suami hang pun sporting jugak apa....hehehhehe

Eta : wahhh...kenapa begitu kijammmm...takpa2..hang pi beli kain lain pastu jahit lain..anggap ja tu baju nikah hang...

MArina : hehehehhehe...ada pro n cons jugak la awak...sweet ke??? ada tak macam cotton candy sweetnya...hehhehehe


Lily : hubby akak memang suka menyeringai wahai lily azliyana...hahahahhaha

mama_iris said...

hahahahhahh....comeeyyyy

Aleeya said...

hehehehe tomeiiiii lewwww..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin