Sunday, December 7, 2008

KANTOI

sebelum nih kan saya ada buat entry mr papa very da serius..
dalam kursus pun sangat kusyuk mendengar..kiranya fokus abih ahhh..
tapi kan..
hari last saya attend kursus sebelum ke KL sebab ada function..
saya berjaya snap gambar kantoi mr papa...
hahahhahahahahah...
best best...
KANTOI.....
masa time nih saya dah duk betul2 depan mr papa..
saja je...senang sket nak pantau kan...
sekali dah namanya rezeki kan...
dapat plak snap pix nih...
nk tgk ker??
jap ehhh...
.
.
.
.yeszaaaaaaaaaaaaaaa....

**Sorry sayang**

6 memo menunggu dibaca:

mr papa said...

i saman u...

*SiRibenMerah said...

wahahahahahhahaha..
muakakakakakakakkaka~

Papa kantoiiiiiiiiii =P~

Dj Epoi said...

Ahak..ahak....ahak....

Serius btol Mr PAPA you kan!!Heheheh dah macam Kursus Vokal ler plak...hahahahha

Bro Mizan.....Lu nk Gua gi terjah Honey you tak ?

Dj Epoi - dah lama tak makan Laksa Kola Perghlisssssss.....bawak mai sebungkuihhhhh?

AISHAH roslan said...

HAHA. poyo je abg mizan. btw, selamat hari raya aidiladha ;)

Anonymous said...

Salam AIDILADHA dr kami di kerteh :)
peluk cium unt alesha.....
~ onni

MariaFaizal said...

Say "Owhhhhhhh........" :)Sue nih naughty betul,he he he

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin