Saturday, December 20, 2008

SKANDAL


Tataplah skandal mr papa...
minat sungguh dia ngan marjina kekasih lama...
aduh....gambar nih diambil di umah cousin saya...malam tadi sebelum saya terbang ke Medan..
beria sungguh nak amik..kalau saya tak layan kang kecik hati plak..
so layankan ajer.....
mr papa sorang jer bergambar..saya ngan achik tak pun...achik nak tapi malu2..
saya memang tak nak sebab dah slalu jumpa masa jadi reporter dulu...

7 memo menunggu dibaca:

sabrosa said...

"lompat, apek lompat depan ada longkang..lompat, aiiiyaaa, lompat aiyyaa, lompat apek lompat...ya marjina kekasih lama"...xpala achik xdpt amek gambar dpt tgk dekat2 pon jadi la..cantik o0o0 dia ni walaupon dah berumur..masih maintain..

Naddiea said...

sone,salah sorang cucu lelaki marjina ni pernah jadi student aku.not bad la..ensem juge.ikut nenek la kirenyer.

ei_da.. said...

wah marjina sudah kembali yerrrr... ada penah jumpa gak kat fesyen show batik klcc...

Diamilikku said...

achik....nyanyi jgn tak nyanyi...

nadd: tu lah..tok dia lawa..confirm cucu hensem..hehhehehe..ntah ntah ayah student hang tu kot yang kawan ngan pakcik aku...

Eida: baguslah dah penah tgk..tk mcm hubby akak..hehehhehe

MariaFaizal said...

Bukan Papa Alesha jer crazy about MARJINA Umie Alesha...akak pun suka sangat kat Sarimah yg elegant & x mkn dek usia...

Kenapa Umia Alesha & My Sabrosa x nak bergambar sama? Ala....

sabrosa said...

achik siap mkn semeja dgn dia g esok tu kenduri...jgn jelez..dah sembang2..hehheheh

Diamilikku said...

hahhaahah..kak maria...sebab mr papa yg sangat teruja..so kasi can...kita takpe...hehehhe..walau dalam hati mcm nak ... tapi...hurmmmm takpelah...

Achik : eleh tak jeles pun

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin