Thursday, December 4, 2008

The Story of Mr Papa 2

aksi malu2 kucing..org duk snap pic dia..hehehhehehe...

Seriusnya mr papa bukan setakat di dewan kursus yer..
mr papa juga amat serius n komited dalam latihannya...
kalau dulu masa kitorang stay di kajang..
seawal jam 6 mr papa dah bangun..pas solat terus gi jogging...
then ke msn...training sampai kul 10.30am..

saya sukar gambar nih...mcm usain bolt tak??? hehhehehe

pastu balik bilik n tido...lunch...ptg sambung training from 3.30pm sampailah kul 6.30...
sekarang nih..mr papa training di Alor setar..
tapi memandangkan kitorang kena attend kursus...
so coach mr papa dah bg pelepasan untuk training sendiri..
workout sumer dah diberikan..
cuma ikut jer...


Nak buktikan betapa komitednya mr papa...
balik je kursus terus solat asar..tido jap dalam 15 minits..
pastu terus keluar kat area taman untuk buat workout...
kalau hujan renyai2 ke lebat2 manja pun tak dipeduliknya..
redah jer...n terus training...
gambar2 yang saya snap nih sewaktu cuaca tidak begitu panas..
okay2 jer..tapi tak le pulak hujan..
workout mr papa untuk hari tu..jogging 20 minit plus 110m 8 kali...
sambil2 mr papa training..alesha dalam stroller..
saya pun snap je lah apa yang boleh....cantik tak pemandangan umah saya..ada sawah padi..ada bukit bukau yang menghijau..owhh tenangnya rasa kan...kat kl susah nak jumpa nih....

** Bro DJ..boleh imagine tak berapa ketul ulas durian di perut mr papa ?? **

4 memo menunggu dibaca:

Naddiea said...

umah hang depan sawah padi kaaaa??emm boring2 bole wat part time membanting padi.heheheh....mama sukerrr!!

SYFNS said...

tagged :D

Dj Epoi said...

Klau cam ni punya training bukan lapan ketui jer....Mau jadik 20 ker 30 ktui tu ahak...ahakk...ahaak....

Mizan!!! teruskan latihan BRO...
Nanti Gua nk turun trek!! kita fight nengok saper menang eikkkkkk?

Diamilikku said...

haah DJ..
fight..
tapi bro kena duduk depan 50 meter lah kot...hahahahha..

enah : okay

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin