Saturday, May 23, 2009

1...2....3....




Sebenarnya dah lama alesha boleh berjalan..
tapi budak ini sangat manja dan agak "Malas"..
tambah2 ada owan, maktok, papa, umie, ayang n achik yang slalu layan dia..
lagilah malas nak jalan..jalan dua tiga langkah..jatuh terus tak nak cuba lagi...
terus merangkak jer...
tapi lately nih sejak umie duk bawak jalan petang2...terus excited nak jalan2..
so sekarang nih dah suka dah nak jalan2...tapi puas kena pujuk ahhh...
takpelah...alesha..take your time...sampai masa nanti alesha berlari umie tak akan larat nak kejar...sekarang pun umie dah mengah2 teman alesha jalan..
tapi umie tetap nak teman..


Langkah kaki alesha by,

7 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

So proud of baby Alesha.
Dah laju dia jalan.

Nanti bila baby dah berlari,Umie jenuh jugak nak kejar (coz jalan pun dah laju) :D

Papa kena tolong selalu especially bila Umie dah semakin dekat nak deliver :)

Kiss,kiss!

Diamilikku said...

sis...sekarang pun memang dah tak larat dah...perut dah makin membesar..langkah umie menjadi perlahan..so alesha memang kena papa je yang tgkkan...

*SiRibenMerah said...

hehehe.. goyangnye masih lembut jugak..nak jalan tp maseh bertatih... comeyyyy saja.. hikhikhik..

SYAbAR said...

Alhamdilillah dah setapak lg Aleesha maju ke depan. Nampak cam minat pomen tayar, skit hari kot hilang sebiji tayar... budak2 kan rajin bereksperimen

Diamilikku said...

Kak Syabar : hehheheh...bab2 kete memang dia minat...ish ish ish...teddy bear tak minat langsung nih..risau

Baby Lyana said...

Comel..dia dah pandai jln, cuma manja je.. ishh bila lyana nak bleh jln ni..

lily azliyana @ mama zara said...

Dulu Zara pon kami rajin pi bwk jalan kat taman n padang. tu yg die cpt jek belajar jalan. eksited nak berlari2 mcm budak lain kot..hehe..

Nway, so proud of alesha..congrats ek dh pndai jalan..=p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin